sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Дядо от Пазарджик получава послания от Космоса

Дядо от Пазарджик получава послания от Космоса

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9332
Енергия

Сензационно разкритие направи възрастен мъж от Пазарджик. 72-годишният Дамян Глуховски е надарен със свръхестествената дарба да получава послания от Космоса, които после предава на хората около себе си. Самият той не може да обясни напълно своите необикновени способности, но е напълно убеден в тяхното съществуване.

Днес Дамян Глуховски пращи от здраве, но невинаги е било така. Преди около 25 години възрастният мъж страдал от какви ли не тежки заболявания, сред които възпаление на хранопровода, язва, гастрит, дископатия, камъни в бъбреците, шипове, мигрена, астигматизъм, високо кръвно налягане, перде на дясното око и много други.

След като родната медицина не могла да помогне достатъчно на Дамян, той решил да си помогне сам с упорити тренировки и правилно хранене. Променил не само менюто си, но начина си на мислене и метода си на почивка.

Аз се храня само веднъж на ден, 15.00-16.00 часа. Консумирам богата салата от продукти, които ги има на пазара, разказва възрастният мъж и обяснява, че освен зеленчуци диетата му включва и пилешко месо.

Господин Глуховски е на мнение, че получава някакви послания от Космоса, но сам не може да си обясни как се случва това чудо.

Земляни, вие отдавна очаквате това мое послание от Космоса. Ето че този велик ден за човечеството настъпи. Идвам при вас, за да ви спася, гласи едно от посланията на пенсионерa, което той споделя пред камерите на Нова телевизия.

Природа

Идвам сутрин в градината, поглеждам към небето. Приемам неща, които и аз не разбирам, и ги предавам така, както са ми ги дали. Посланията са в главата ми. Предавам ги на хората дотолкова, доколкото могат да ме разберат, добавя още възрастният мъж.

Той твърди, че се чувства млад независимо от напредналата си възраст. Уверява, че всичко, което е правил, докато е бил на 20-години, може да го направи и днес. На мнение е, че дори сега се чувства още по-добре, отколкото на млади години.

Освен че получава съобщение от Космоса, Дамян е и истински рекордьор по правене на коремни преси. През 2011 година той успява да направи цели 719 коремни преси за 46 минути и 20 секунди. Сега амбицията му е да подобри рекорда си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати