Петгодишен телепат може да чете мислите на майка си

Рамзес Сангино

Рамсез Сангино, който е едва на 5 години, срази учените от Харвард, като при няколко експеримента показа, че чрез телепатия успява да познае числата, които майка му Никс е намислила.

Въпреки крехката си възраст Рамсез е истински вундеркинд. Той успява да реши сложни математически задачи и вече изучава седмия си чужд език.

За да докаже телепатичните си способности, Рамзес е трябвало да познае числата, намислени от майка му, пред медицинския екип на Харвард.

Той е успял да познае 16 от 17-те числа, а клипове в интернет, качени от Никс, показват, че малкият може да познае и 38 числа, прочитайки мислите на майка си.

Уменията на Рамсез са безспорни и го поставят в топ 5 на вундеркиндите в цял свят. Доктор Даян Пауъл от Харвардския медицински университет смята, че тежката форма на аутизъм, от която страда момчето, е вероятната причина за неговите свръхестествени способности.

Тъй като той не може да развие нормална комуникация с майка си, е успял да генерира паралелна, но и паранормална връзка с нея.

Още докато е бил бебе, момчето не е харесвало играчките и е предпочитало книгите. Само на 1 година и половина той е говорил английски и испански език и е научил таблицата за умножение.

Котка

Самата Пауъл споделя, че вярва в телепатията, а експериментите с Рамзес доказват нейното съществуване. Експерти от Харвард казват, че има и други хора с телепатични умения, но те отказват да излязат на светло, за да не им се подиграват.

5-годишният Рамзес все още не може да намери подходящо училище, тъй като е един от най-високоинтелигентните хора в света. Той може свободно да рецитира стихове на древногръцки, говори староеврейски, арабски и японски, а може и да напише цялата Менделеева таблица от раз.

Майка му Никс, макар че няма толкова високо ниво на интелигентност, също може да се похвали с телепатични способности. Тя казва, че може да се свързва с котките си, когато избягат от дома, и да ги накара да се върнат.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати