Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Вавилонската кула лежи на дъното на Черно море

Вавилонската кула лежи на дъното на Черно море

MarianeMariane
Джедай
329112129
Вавилонска кула

Земите, които обитаваме днес, крият упорито древни загадки и мистерии. За някои от тях има данни в различни източници и предания. Други са обвити в тайнственост и будят любопитството на учени и любители на мистерии.

Според бившия служител на МВР Милан Миланов Бургас е построен върху част от подземен град, изграден по времето на късните лемурийци, около 35 000 г. пр.Хр. След упадъка и изчезването на лемурийската раса там са живели атланти.

Миланов смята, че градът е бил изграден изцяло от пирамиди, изработени от злато, кристали и непознати на съвременната наука сплави. Тези пирамиди са имали различни размери и форми - върховете нагоре, с върховете надолу или комбинирани.

Този подземен град е имал едно-единствено предназначение – да служи като център за приемане, ретранслиране, премодифициране и излъчване на енергийни потоци с различни честоти, параметри и др. Градът е бил буквално предавателна станция за сигналите на Вавилонската кула.

Самата Вавилонска кула се е намирала и най-вероятно още са намира на дъното на Черно море. Хора, посветени в тайната на лемурийците и атлантите, твърдят, че е библейската кула е построена в неутрални води – на изток от Несебър и на северозапад от Анкара.

подземен свят

В скритото минало на човечеството Вавилонската кула е функционирала като мощен локатор и ретранслатор на информационни банки в Галактиката.

В близост до нея лемурийците построили, а атлантите развили мегаполисен град, носещ името – Вавила (оттам и наименованието на кулата – Вавилонска). Градът процъфтявал в продължение на хилядолетия, докато зловещ природен катаклизъм не го разрушил.

Гигантски вълни се надигнали от морето и залели град Вавила и Вавилонската кула. Морската вода успяла да стигне до кулата, което довело до късо съединение и взрив в централната сграда. Взривът объркал импулсите, които кулата предавала.

Оцелелите от катаклизма атланти така и не успели да възстановят нито града, нито кулата. Тя била единственото съоръжение на Земята, което имало връзка с информационните банки в Галактиката, служела за преводач на данните, постъпващи от модули на извънземни цивилизации.

Така че, описанието, дадено ѝ в Библията до голяма степен съответствало на истинската ѝ същност. Когато тя потънала и престанала да пророкува хората престанали да разбират съобщенията от Космоса и заговорили на различни езици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
54
44
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
26.07.2019 17:15
Дрън, дрън на бай Милан измислиците за пари. Книги пише и му се връзват на акъла.
4
0
тгжо
тгжо
01.03.2015 17:23
От къде ги измисляте тиа глупости бе
21
4
тцтц
тцтц
14.02.2015 15:07
тия от БургЪз се нуждаят от психолози, че почнаха като македонците... всичко е тяхно и всичко тръгва от тях :D
25
8