Чудо! Кърджалийска пещера подмлади руснак с 10 г.

Пещера

Руският монах Владимир Овсянников твърди, че пещерата Утробата, която се намира на 20 километра от Кърджали, го е подмладила с 10 години заради фокусираните енергии на земята в района.

Пред вестник Стандарт руснакът казва, че е на 40 години, но изглежда с 10 години по-млад благодарение на енергията в пещерата на кърджалийското село Ненково, която подмладява.

Владимир Овсянников е известен в руските окултни среди със своята невероятна сензитивност, като познанията са му позволили да открие, че пещерата Утробата е едно от най-уникалните места на планетата.

Нека започнем с научното обяснение, а според него тази пещера е аномална зона. Това потвърдиха и руските метафизици, които също я посетиха. Заради самата форма и местоположение в скалния отвор се създава устойчиво електромагнитно поле, което е от значение за човека, но и за цялата планета" – пояснява Овсянников.

Утробата

Когато монахът посетил за първи път пещерата, отишъл до една от нишите и поставил жезъл, който му бил подарен от тибетски монаси, оказало се, че жезълът пасва напълно. След това монатът се прибрал в хотела и спал цели 12 часа.

След 12-часовия сън в кърджалийската пещера, той вече не изпитал изтощение и умора. Преди да посети пещерата Утробата, руснакът казва, че е опитал да постигне този ефект с различни техники на медитация, но това така и не се е получавало.

Според руските метафизици, изследвали неотдавна пещерата, от нея се излъчват електромагнитни вълни, които влияят на нервните възли и окончания в гръбначния стълб и по този начин създават в тялото нова енергия.

В някои от предположенията на метафизиците дори се казва, че престоят в пещерата може да развие свръхспособности при хората като телепатия и самолечение.

Археолозите добавят, че в миналото пещерата Утробата е била използвана от древните траки за подобни ритуали. За това говорят тракийските олтари, намирани в околността.

Древните траки са използвали пещерата за лечение чрез енергийни вибрации.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ваня
Ваня
22.08.2015 08:40
Само не разбрах къде е спал 12 часа - в хотела, или в пещерата
1
0
****
****
24.08.2014 21:00
Пещера с формата на полов орган има и в Плевенско, в задния край на Кайлъка. Те воистино подмладяват както проститутка работи с годинките на хората - от тоа 10, та на оня...
3
0
Rambo007
Rambo007
24.08.2014 21:18
Нямах смелост да го напиша,но ти благодаря.
4
1
Spice
Spice
24.08.2014 19:10
Мерси за уточнението Кипра.Не го знаех това.
0
1