sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Майка опита да сготви дъщеря си

Майка опита да сготви дъщеря си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k345
Нож

Млада жена потресе целия свят, след като разказа с подробности за най–голямото страдание в живота си, причинено не от кой да е, а от собствената ѝ майка. 27–годишната Сузана Бърч от град Дарби, Австралия, сподели за първи път своята кървава семейна драма, в която нейната майка най–хладнокръвно опитала да я заколи и сготви, пише Новинар.

Историята се разиграла в далечната 1989 година, когато бедната Сузана е само на две годинки. По това време родителите на детето - Джон и Линда Андрю били последователи на Църквата на адвентистите от седмия ден.

Линда преживявала странен богоотдаден момент, в който се молела почти по цял ден. Нищо в поведението ѝ обаче не подсказвало до какъв трагичен край ще доведе тази нейна религиозна отдаденост.

Обсебената жена непрекъснато препрочитала пасажи от книгата Битие в Стария завет, като най–силно се впечатлявала от строфите, в които Аврам получава съкрушителната заповед да отдаде слава на Бога, като принесе в жертва сина си.

Вяра

Злополучният следобед обезумялата Линда решила най–после да осъществи „свещените“ си намерения спрямо детето си. Тя изкъпала детето си, облякла го в нова пижама, намазала го с миро, преварила всички кухненски ножове и тогава кошмарът за малката Сузана започнал.

„Грижовната“ родителка положила момиченцето като на олтар на стъклена чаена масичка, поставена върху одрана овча кожа. Хванала най-острия нож и разрязала открай докрай гърлото на дъщеричката си.

Острието прекъснало част от трахеята и гласните струни на момичето. Но преди да положи своя „жертвен агнец” в огъня, Линда решила да изчака, докато детето ѝ почине. Тя държала главата му, докато посинее, макар „гласовете” в главата ѝ да настоявали, че трябва да извърши жертвоприношението незабавно, ако иска вечерята да е вкусна.

Молитва

Внезапно обаче обезумялата майка получила просветление и за първи път усетила, че може би върши нещо нередно. Тя решила да се предаде сама на полицията, като звъннала и съобщила за случилото се.

Служителите на реда не вдигнали много шум по случая, за да не предизвикат буря от отрицателни обществени реакции заради неправилно обвинение. Малко по-рано при подобен деликатен случай полицията хвърля несправедливи обвинения към адвентисти, че са погубили дъщеря си, която всъщност е била зверски убита от куче динго.

За щастие лекарите успяват да зашият навреме хранопровода и гласните струни на малката Сузана и шест месеца по-късно, макар и с трудност, тя проговаря.

След години на терапия и работа с психолог днес 27-годишната Линда говори с мъка и продължава да носи физическите белези от ужасното преживяване. Сузана страда от фобия към остри предмети и параноя. По разбираеми причини младата жена е прекъснала всякакви взаимоотношения с майка си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.2
51
41
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
sofiq
sofiq
08.06.2015 17:31
TQ sigorno e s psigi4eski otkloneniq....
Tova prosto e ..... Ujas da ubie6 sobstvenata si du6terq.Az sum prosto potresana.
1
0
Сирена в океана
Сирена в океана
15.01.2015 15:16
Религията внушава на хората как трябва да живеят и какво да правят и ето Ви го резултата.
3
2
д
д
25.11.2014 15:13
Плосто УЖАС! Не мога да повярвам.Откачалката се е опитала да убие собствената си дъщеря. Направо съм потресена.
3
0
Румпелщилскин
Румпелщилскин
22.06.2014 21:21
Драги това е просто не религиозно а демонско
2
0
анна
анна
28.04.2014 17:39
ужас, звучи ми чак нереално как е възможно ...
1
3
Andreia
Andreia
20.04.2014 16:04
тази жена е чалната може ли да си толкова ТЪП....
1
0
УЖАС
УЖАС
19.04.2014 19:53
Как може една мойка да иска да бия собствената си плът и кръв!?!?? Малкото момиченце било безпомощно и едва на 2 години, а тази психокукуто е искала да я убия..
3
0
ивайло
ивайло
19.04.2014 10:44
абе таз нормална ли е как може да направи такова нещо на собствената си дъщеря и плус това на 2 годинки бебенце е нило горкото дете какво е преживяло,със сигорност тази е за лудница или затвор и за двете даже
3
0