Айзенхауер сключил секретен договор с извънземните

НЛО

На 8 юли 1947 годиана вестниците в цяла Америка гръмват със заглавия за предполагаема катастрофа на неидентифициран летящ обект. Според информацията в пресата ВВС на САЩ са успели да намерят и и приберат летящ обект от ранчо в щата Ню Мексико, в района на Розуел. Сензацията бързо обхваща цялата страна, но трае само няколко часа.

В официално съобщение направено лично от бригаден генерал Рами, командващ 8-а въздушна армия, информацията е категорично опровергана. Официалното становище на властите е, че останките намерени в района на Розуел са останки от свръхсекретната американска сонда „Могул“, чието предназначение е да следи съветските ядрени изпитания.

Няколко дни по-късно властите отново променят версията си и този път останките са просто части от метеорологичен атмосферен балон, който се е разбил в земната повърхност. Това е версията, която командването на ВВС поддържа и до днес. Истината обаче е друга.

Космически сателити

Инцидентът в Розуел наистина е в резултат на катастрофа на извънземен кораб. Нещо повече – това е само първият от общо 16 инциденти с кораби на чужди цивилизации. Според разказите на бивши правителствени агенти в периода от януари 1947 до декември 1952 година поне 16 извънземни кораба са кацнали принудително на територията на САЩ или са се разбили там. В резултат на инцидентите 65 извънземни пришълци са намерили смъртта си. Един е оцелял и е бил задържан от ВВС на САЩ.

Непосредствено след катастрофата на извънземния кораб край Розуел правителството на Америка създава секретен екип от водещи учени, чиято задача е изучаването на пришълците. Една година след създаването този проект учените се сливат с колегите си от проект „Гръндж“.

Летящи обекти

С тайно разпореждане на Хари Труман през 1952 година е създадено свръхсекретното Управление на националната безопасност. Основните цели пред управлението били разшифроването на посланията на изванземните цивилизации и установяването на диалог с тях, както и запазване в тайна съществуването им.

Всички съюзници на Америка били информирани за това, включително и СССР. Лидерите на напредналите страни се обединили около идеята за разработване на планове за защита на Земята от потенциална извънземна заплаха. Така била създадена и независимата международна група „Билдерберг“, чиято щаб квартира се намирала в Женева.

Плановете за секретност на американските власти почти били провалени през 1953 година. Тогава само в рамките на една година 9 извънземни летателни апарата се разбили на територията на Америка. Били открити телата на 26 мъртви и 4-ма живи пришълци. Правителството на Южна Африка предало на САЩ десети летателен апарат.

Отвличания от извънземни

Тези извънземни машини били само „разузнавателни отряди“. През 1953 година астрономите изпаднали в шок, когато открили, че към Земята се приближават огромни космически обекти. Това били космически кораби, пълни с извънземни от цивилизацията Бетелгейзе.

Разшифроването е размяната на послания между американците и извънземните довела до среща – между Дуайт Айзенхауер, тогавашния президент на САЩ и извънземен парламентьор.

Историческата среща се състояла през 1954 година във военно-въздушна база Едуардс. Извънземен представител на цивилизацията Бетелгейзе, която се намира в съзвездието Орион, се срещнал с американския президент. В резултат на срещата двете страни подписали свръхсекретен договор.

Договорът уреждал дейността на извънземните на Земята. Според съглашението извънземните ще могат да използват ограничен брой хора за провеждането на секретни експерименти. Условието било хората да бъда връщани там откъдето са били „взимани“, както и да не пострадат при провеждането на експериментите.

В замяна пришълците се задължават да споделят с американското правителство част от своите технологии и да спомагат за усвояването им. В замяна на изграждането и оборудването на две подземни лаборатории само за извънземните пришълци и една обща, където да се осъществява обмен на технологии, гостите от Орион се поели ангажимента да не сключат подобни съглашения с други държави.

Дали твърденията на бившите служители на американските военни служби са истина или са просто бъртвежи от страна на разочаровани пенсионери. Няма как да разберем със сигурност.

Можем само да отбележим факта, че според информацията базите е трябвало да бъдат построени под резерватите на коренното население в Юта, Колорадо, Ню Мексико, Аризона и една последна – в Невада, или известната на всички Зона 51.

Рейтинг

5 3
4 3
3 6
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
an0nymous_545_
an0nymous_545_
15.03.2015 04:55
Dragi Prosti De4ica.....Razberete kakvo e Planeta Zemq i zaobikalq6tite planetu....razberete kolko stotin sa planetite kato na6ata....sled tova nau4ete kak se suzdava JIVOT na taq planeta....bas lovq 4e daje ne znaete ot kude izvat Muhite,vinarkite i dr.......ot tolkova zvezdi samo na na6ata ima UJ razumen jivot...to ne razumen aa MALOUMEN !!!
2
0
Марс
Марс
03.12.2014 07:36
Изминали милиони километри в открития космос без проблем,а в САЩ започват да се блъскат помежду си и да падат като круши.Лоша работа...
4
1
M. G.
M. G.
22.07.2014 08:29
Вече не е секретно!Пхахахах!
4
0
M. G.
M. G.
22.07.2014 08:29
Ееее не!Че и договор има!пхахах
3
0
хахаха
хахаха
15.06.2013 23:57
малее.. разкрихте топ-секретна информация ;хх :D ако това вече не е филм, в което силно се съмнявам, трябва да направите един :D 100% ще се хареса супер много на любителите на фантастиката и пълните измишльотини! :] :D
1
1
жг
жг
11.06.2013 08:23
хаааахахахахаха че и договор
2
0
Розалия
Розалия
10.06.2013 15:14
Вече не е секрете като го написахте
1
0
Някой си
Някой си
10.06.2013 11:57
"39/ В ония дни светата и благословена раса ще слезе от небесните висини и нейното потомство ще живее съвместно със синовете человечески." - Книгата на Енох(името в превод значи "писар")
0
0