sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Симптоми и признаци при енергийно въздействие

Симптоми и признаци при енергийно въздействие

Енергийно въздействие

Всеки си спомня приказките за Баба Яга, в които тя превръща прекрасната принцеса в жаба, а момчето в агне. Отнемайки живителните им сили, те се вливат във вещицата и тя се подмладява.

Тези примери от приказките отговарят на енергийното въздействие или енергийния вампиризъм, с които се сблъскваме и днес. В славянските народи “вампир” означава мъртвец, излязъл от гроба, за да смуче кръв от живите хора. В кармичната медицина “енергийни вампири” се наричат онези хора, които съзнателно отнемат жизнените сили на жертвите си, станали техни донори.

За да се докаже, че един човек е подложен на енергийно въздействие е нужно внимателно самонаблюдение и търпение. Симптомите могат да са на физическо, психическо и емоционално въздействие.

Най-характерни са симптоми като главоболие, световъртеж, обща неразположеност, сърцебиене, натиск и болка в областта на сърцето, загуба на апетит, снижаване имунната защита, разстройство, безсъние. След като човек е подложен на изсмукване на енергията се наблюдава непреодолима умора, слабост и сънливост, дори липса на интерес към случващото се наоколо, и към живота като цяло.

Енергиен вампир

Друг симптом, който може да докаже факта, че човекът е попаднал под енергийно въздействие е чувството на виновност и зависимост от вампира. Жертвата иска да прекъсне отношения с него, но той го влече към себе си с някаква необяснима сила.

Човекът се бой от самотата, губи оптимизма и увереността в себе си. Най-страшно е незнанието за причината тези неща да се случват и факта, че човекът до тях му го причинява.

Сигурен начин за установяване, че човек е вплетен в тази примка, е неговата аура. Тя придобива рехав вид, размита е и необичайно огъната. Има пробойни и тъмни петна. Ако се стигне дотам, потърсете помощта на човек, който може да различи тези изменения на астралната ви обвивка.

Човекът, предприемащ енергийното въздействие или „вампирът” обикновено е егоцентрична личност. Той е психологически паразит, използващ жизнената, емоционалната и ментална енергия на останалите хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 10
4 2
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
13.06.2015 20:08
Лошо е когато и самият човек енергиен вампир не осъзнава,че е такъв и не предприема нищо за да се освободи.
2
0
Николай
Николай
17.06.2013 21:14
Моят случай е точно такъв.
1
1
Яна
Яна
28.03.2013 12:37
Как можем да видим аурата си?
А колкото до въпроса на сава ами до колкото знам ако вампир измучи цялата ти кръв и след това ти даде да пиеш от неговата така започва трансформацията от човек във вампир! Аз не вярвам много че съществуват но все пак човек трябва да бъде внимателен! Ако вампирите бяха така както са по филмите няма от какво да ни е страх според мен! Аз до скоро не вярвах изобщо в тях но един ден аз и моите приятелки се разхождахме покрай реката и там има една горичка и видяхме нещо в храстите и отидахме да видим какво има и видяхме цяла локва с кръв и след това видяхме нещо да минава покрай дърветата разбира се ние избягахме веднага защото ни бе страх!
2
6
Данчо
Данчо
26.03.2013 20:59
Как да се справим с това въздействие???
7
0
Yeah
Yeah
02.03.2013 15:17
и как да разберем аурата ни как изглежда? да не би да се вижда в огледалото?
3
0
сава
сава
05.02.2013 19:41
как се става вампир а
0
4