sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Обърнете особено внимание на тези сънища!

Обърнете особено внимание на тези сънища!

Тълкуване на сънища

Сънищата са знаци, които подсъзнанието ни дава. Често те са това, от което се нуждаем в кризисна ситуация. Но умеем ли да ги разчитаме или ги приемаме просто като нещо, което ни се случва на подсъзнателно ниво?

Ето някои от най-честите съновидения и тяхното значение:

1. Летене

Летенето се приема като знак за смелост и кураж. Ако често летите насън, значи сте готови и имате куража да продължите това, което сте започнали. Вашата душа търси освобождение и затова летите – както птиците. Действайте, не се страхувайте, посоката е вярна.

2. Вода

Вода насън

Водата показва, че сънуващият умее да поема рискове и не се бои от неизвестното. Сънят, в който присъства вода, означава да бъдете решителни в действията си, а не колебливи. Ако често сънувате вода, нещата около вас ще се случват с лекота.

3. Път

Път насън

Пътят в съновиденията е символ на съдбата и лекотата. Ако сънувате пътища, това в превод означава, че избирате в живота си винаги трудния път. Подсъзнанието ви дава знак, че е необходимо да гледате по-опростено и да избягвате излишната драма. Съсредоточете се върху това, което се случва тук и сега и не се притеснявайте излишно за бъдещето.

4. Зелен цвят

Зелен цвят насън

Това е цветът на любовта, страстта и изцелението. Зеленото присъства в съня на тези, които са щастливи и доволни от живота си. Дори и да е имало трудно моменти – те са зад гърба ви.

5. Коса

Коса насън

Косата често се свърза със секса, затова и в много религии жените са задължавани да покриват косата си, за да не съблазняват мъжете. Ако сънувате коса, трябва да тълкувате този сън като сигнал да разкриете сексуалността си. Ако косата, която сънувате, е дълга, значи се стремите към постигането на повече свобода. Премахнете ограниченията.

6. Котки

Котка насън

Сънищата, в които се появяват котки, означават, че се нуждаете от по-чести контакти с представители от женския пол или вие самата да бъдете малко по-женствена. Котките символизират дълбоко лично духовно пробуждане. Обърнете повече внимание на вътрешния си свят и работете в посока на духовно израстване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати