Какво предсказват сънищата за различните професии

Гадаене на сънищата

Сънищата могат да са наистина объркани и налудничави. Докато спим, в главата ни се появяват всевъзможни неясни образи и сцени. Понякога виждаме свръхестествени събития, друг път ни стряскат бедствия, катастрофи, престъпления.

Духовете и чудовищата също са чест обект на нашите кошмари. След подобен сън се чувстваме изплашени и шокирани. Въпреки това изобщо не е задължително той да символизира нещо зловещо.

От друга страна, има съвсем обикновени сънища като тези, свързани с различни професии. Въпреки че не носят негативна емоция, те също могат да ни предупредят за някакво събитие в нашия живот. Така например, ако сънувате зъболекар, ви предстои много люта кавга с някого.

В следващите редове можете да видите какво предсказват според тълкувателите сънищата, свързани с различни професии.

1. Медиум

Ако в съновидението ви се появи медиум, означава, че другите изискват от вас невъзможни неща. Ако вие самите проявявате гадателски заложби насън, значи живеете в голяма илюзия за себе си.

Какво предсказват сънищата за различните професии

2. Лекар

Ако видите лекар в съня си, или вие самите упражнявате тази професия, очаквайте неприятности.

3. Танцьор

Този сън разкрива, че трябва да намалите очакванията си към околните. Направите ли го, ще сте по-щастливи.

4. Певец

Присъни ли ви се певец, ще научите истина, свързана с любовния ти живот.

Какво предсказват сънищата за различните професии

5. Готвач

Ако вие готвите насън, ще зарадвате някого много с делата си. Ако ви се присъни, че някой друг е готвач, също очаквайте добри новини.

6. Касиер

Ако в съня си работите като касиер, значи, че се фокусирате прекалено много върху материалното в живота си. Парите са само средство, а не цел – не го забравяйте. Ако някой друг е касиер в съня си, пазете се от предателство на близки.

7. Полицай

Какво предсказват сънищата за различните професии

Ако в съня си се видите като орган на реда, значи ви предстои да решите стар проблем. Ако пък се сблъскате с полицаи, трябва да сте по-принципни в реалния живот.

8. Чистач

Ако вие сте чистач в съня си, предстои ви да заличите стара грешка и да започнете отначало. Ако някой чисти пред вас, в реалния живот ви очаква среща с недобронамерен човек.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати