Как да тълкуваме сънищата с кучета?

куче

На всеки човек поне веднъж му се е случвало да види куче в съня си и това е напълно нормално. Вижте за какви изненади подсказва този представител на животинския свят, известен като най-добрия приятел на човека.

Ако сънувате ловно куче, бъдете готови за големи печалби. Ако видите насън дворно куче, което върти доволно опашка, това означава, че всичко в семейството ви ще върви добре. Ако обаче домашното пале изглежда заслабнало и болнаво, очакват ви кахъри у дома.

Ако сънуващият съзре непознати улични кучета, които се навъртат около него, това може да се счете като негативен знак. Бъдете внимателни и не се доверявайте на непознати, защото някой може да се опитва да ви измами. Негативни последици очаквайте и ако куче ви ухапе насън или само се опита да ви нападне.

Видите ли радостно куче-компаньон насън, очакват ви весели моменти с добри приятели. Ако пък това опитомено животно, не се чувства добре, ще има риск да настъпят неочаквани беди в приятелския ви кръг.

сънуване

При тълкуването на сънищата задължително имайте предвид и размера на кучето. Обърнете внимание, че колкото по-едро е то, толкова по-голямо ще е въздействието на това, което то предсказва.

Окраската на песа също може да има значение. Така например белите кучета се свързват положителни събития, а тези, които са с по-тъмно обагряне, могат да са предвестници на беди.

Ако видите в съня си няколко кучета, очаквайте неочакваното. По всяка вероятност в живота ви ще настъпят промени. Ако те са нападат едно друго, вероятно ще присъствате на кавга.

Ако бременно куче се появи в съня на бременна жена, тя ще роди лесно. Ако обаче този елемент е забелязан от спящ мъж, вероятно той ще бъде одумван от жена, с която е имал интимни отношения.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати