За какви беди подсказват сънищата с коса?

коса

Косата е един от честите символи, които се появяват в сънищата ни. В зависимост от това как изглежда тя, можем да разгадаем за какви бъдещи събития иска да ни подскаже конкретният сън.

Ако в просъница ще видите с дълга и блестяща коса, очаква ви благополучие. Подобен сън предвещава добри дни най-вече на представителките на нежния пол, но определено и за мъжете прекрасната избуяла коса е добър белег.

Ако обаче сънувате, че косата ви е дълга, спластена и мръсна, бъдете готови, че може да ви сполети и някаква беда, от която определено няма да ви е никак лесно да се избавите.

Ако видите косата си на плитка, това може да е знак, че скоро ще се обвържете сериозно. Ако пък в съня си съзрете как сами си оплитате косите, имайте предвид, че скоро може би ще сте зависими от някого.

Ако в съня си косата ви започва да капе или пък вече сте оплешивели, също ви очакват неприятности. Но ако този сън се яви на човек, който може да бъде обвинен за някакво престъпление, е добър знак.

Означава, че ще се отърве, защото няма за какво да го хванат. Ако олесяването е малко над челото, чакат ви неуспехи. Ако пък се проявява само в задната част на главата, очакват ви сериозни финансови проблеми.

спане

Ако сте човек, който има навика да бръсне главата си и в съня си правите същото, не се тревожете, защото за вас този сън не е негативен. За останалите хора обаче е. Според доста тълкувания той подсказва за предстоящи злини. Смята се, че ако сънуващият види обръсната си глава насън, докато пътува, ще го сподели инцидент.

Ако сънувате, че фризьор подстригва косата ви, не се безпокойте. Това е знак, че ви очакват успехи, най-вероятно материални. Но ако видите в съня си как сами си отстранявате гривата, скоро ще ви връхлети беда.

Ако видите, че вместо коса на главата си имате свински косми, бъдете нащрек и не се доверявайте на непознати хора. Дебне ви опасност от насилие. Ако косата ви е изключително къдрава и бухнала, наподобяваща вълна, бъдете внимателни към здравето си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати