Видите ли някой от тези елементи в съня си, очаква ви нова любов!

Видите ли някой от тези елементи в съня си, очаква ви нова любов!

На всеки от нас му се случва да има объркани сънища, които изобщо не разбира. Ако обаче видите на сън някой от тези пет елемента, знайте, че вероятно нова любов ще преобърне живота ви.

Гора

Ако се намирате в тъмна, непрогледна гора и успеете лесно да се измъкнете от нея, до месеци ще бъдете разтърсени от вълнуваща любовна афера. Не е изключено и човекът, в който ще се влюбите, да е партньорът, с когото ще прекарате заедно старините си. Ако обаче останете в капан на буйната растителност, това не е хубав знак. Вероятно в живота ви ще се появи някой интересен човек, но по някаква причина няма да започнете връзка с него.

Видите ли някой от тези елементи в съня си, очаква ви нова любов!

Кукла

Куклата може да символизира много неща. Според едно схващане, види ли човек кукла насън, трябва много да се пази от измамници. Друго пък свързва появата на играчката в съня с грижи. Куклата обаче може да предвещава нова любов, стига в съня си да я подарим на някого.

Голота

Това е един от мотивите, които доста често присъстват в нашите сънища. В определени ситуации той може да означава, че се притеснявате да разкриете истинските си чувства и мисли пред околните. Ако някой ви съблича насън, е възможно в реалния свят да станете жертва на измама. Ако сами се съблечете или пък се видите насън без никакви дрехи, това означава, че ви очаква ново романтично запознанство.

Видите ли някой от тези елементи в съня си, очаква ви нова любов!

Семена

Семената, които виждате в съня си, може би ви подсказват, че скоро в живота ви ще се появи нова любов. Ако неочаквано ви се присънят мънички семенца, значи сте напълно готови за любовни приключения. Ако пък сте обвързани и сънувате, че чоплите слънчогледови семена, има опасност да научите за изневяра на половинката си.

Чаршафи

Ако видите спално бельо в съня си, ви очакват нови любовни приключения, които обаче няма да са много сериозни. А ако сте обвързани и сънувате, че се завивате с чаршаф, вероятно връзката ви ще бъде помрачена от неприятни събития.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати