Как се тълкуват летене, падане и плуване в съня?
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Как се тълкуват летене, падане и плуване в съня?

Как се тълкуват летене, падане и плуване в съня?

Летене насън

Сънищата за летене са сред най-честите, които хората сънуват, казва американският психолог Ян Уолънс. Изследвайки ги, той е стигнал до точно заключение за тяхното тълкуване.

Летенето се свързва с чувството за свобода и когато придобиете това невероятно умение на сън, вероятно сте се освободите от пречки, които дълго са ви задържали на едно място.

В действителността сте се преборили със сериозни ограничения, а това се е случило не благодарение на нечуван късмет, а на вашия упорит труд и личен талант.

Когато се научавате на нещо ново, нещо, което преди не сте можели да правите, подсъзнанието ви показва, че трябва да вярвате повече в себе си и да разчитате на талантите си.

Сънувате ли че плувате, вероятно е в реалността да научавате повече за емоционалния си свят. Хората, които посещават психотерапевт, често плуват насън.

Ако сънувате, че плувате далеч от някого или нещо, означава, че ще преодолеете дълбок емоционален проблем от миналото, който ви е пречел да разгърнете пълния си потенциал.

Вероятно е да се страхувате от водата в съня си, дори и в действителността да сте отличен плувец. Това е знак, че промяната, през която преминавате, няма да е лека и вероятно ще е болезнена, но ще ви помогне да вървите на пред.

Плуване насън

Страхувате ли се да влезете във водния басейн, означава, че се страхувате и от промени.

Сънища, в които падате, показват, че сте загубили контрол над съдбата си и сте се оставили на обстоятелствата. Сигурно сте се сблъскали с огромен проблем или някоя от целите ви се е провалила, а това е повлияло сериозно на увереността ви.

Ако сънувате, че падате по гръб, в реалността трябва да се пазите от сериозни грешки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати