Хората, които сънувате, идват с послание! Вижте какво е то

Сънища

За да разкриете посланието на хората, които присъстват в сънищата ви, първо трябва да се запитате какво означава конкретният човек за вас. Най-вероятно в съня той символизира емоциите, които се събуждат, когато мислите за него.

В общ смисъл хората в сънищата ви могат да се разпределят в няколко групи в зависимост от това дали са ви приятели или семейство и спрямо връзката си с тях може да разтълкувате съня си.

Приятели

Приятели

Приятелите са символ на подкрепата и забавленията. Когато сънувате приятел, обърнете внимание и на отношенията си с този човек в реалността. Може би сънят ви подсказва как да решите проблемите с близкия си човек, ако имате такива. Сънят може и да ви насърчава да бъдете по-добър приятел, подкрепяйки повече хората, които обичате.

Семейство

Семейство

Семейството е символ на силната емоционална близост, която създаваме с другите хора. Бащата най-често символизира авторитета, защитата и като глава на семейството - ръководството.

Майката е образ на грижите, комфорта в дома и креативността. Братът в съня на жена, показва нуждата ѝ от мъж в живота, а в съня на мъж е символ на нещо неприятно.

Сестрата на жените е нуждата им да споделят, а за мъжете – нужда от жена в живота им. Бабата и дядото символизират, мъдростта, безусловната любов и традициите.

Бивш възлюбен

Гадже

Когато бившият възлюбен се появява в съня ви, означава, че все още не сте го забравили. Този сън ви показва как да кажете сбогом на старата си любов и да продължите напред. Нужно е да обърнете внимание на разговора, който провеждате с бившия си приятел.

Колеги

Колеги

Работното място също може да се асоциира като семейство. След подобен сън отново трябва да се запитате какви емоции събужда конкретният човек у вас. Често да сънуваш шефа си е знак, че имате авторитетна фигура в живота си, която изисква нещо. Може също да е насърчаване за повишение на професионалните ви умения, за да не загубите работата си.

Непознати

Непознати

Човек не сънува случайни непознати, а обикновено те му напомнят за някой близък. След като се събудите, помислете за кого ви кара да мислите непознатият човек в съня ви.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
аз
аз
03.03.2016 17:54
а, какво значи ако сънувашчовека който харесваш и той ти каже че си хубав/а
14
0