Пломбират ви зъб насън? Ще намерите отдавна изгубена вещ

Пломбират ви зъб насън? Ще намерите отдавна изгубена вещ

Ако видите насън зъби, очакват ви сериозни неприятности, свързани с болести. Ако изпадат от устата ви, очаква ви неуспех или неприятна вест. Ако насън зъболекар ви извади зъб, очаква ви някаква болест, с която ще успеете да се справите.

Ако ви пломбират зъб в съня ви, след много търсене ще намерите изгубени вещи, ценни за вас. Чистите или плакнете зъбите си – ще се наложи да се борите много за щастието си. Поставят ли ви изкуствени зъби насън, ще ви атакуват неприятели, от които трябва да се отървете. Същото означава и ако изплюете зъбите си. Ако паднат три зъба накуп, очаквайте добри вести. Стават ли красиви и бели зъбите в съня ви, скоро ще се отървете от всички неприятности, които са ви се струпали.

Ако ви вадят зъб, той падне и не можете да го откриете, това означава, че скоро ви очаква среща, която ще искате да пренебрегнете. Но след време ще се сближите с този човек и ще сте си взаимнополезни.

Пломбират ви зъб насън? Ще намерите отдавна изгубена вещ

Присъни ли ви се, че чистите зъбите си, а те все още ви се виждат недостатъчно бляскави, това предрича, че ще поверите интересите си на някого, който всъщност е ненадежден партньор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Вероника
Вероника
28.10.2010 09:19
Веднъж сънувах, че клатещият ми зъб пада и след него, един по един, останалите ми зъби.
0
0