Какво символизират починалите хора в сънищата
What Do Deceased People in Our Dreams Symbolize?
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Какво символизират починалите хора в сънищата

Какво символизират починалите хора в сънищата

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k884
Починал насън

Почти всеки човек е сънувал починал близък роднина, но повтарящи се сънища с този образ сигнализират за натрупана вина или болка, която съзнанието ви не е преодоляло.

Постоянните сънища с починал близък може и да са знак, че отдавна не сте посещавали гроба му и изпитвате подсъзнателна вина за това. Често чувството за вина съпътства подобен сън.

Тези сънища могат да означават, че изпитвате вина за смъртта на този човек или не можете да си простите нещо, което сте му казали или направили в миналото.

Невъзможността да се извините най-вероятно ви измъчва и в подобен случай трябва да потърсите специалист, който ще ви помогне да се освободите от болката.

Осъзнатите сънища, при които можете да контролирате сънуваното и да кажете, каквото не сте успели на мъртвия, може да ви освободят от негативните емоции.

Хората сънуват починалия си близък и когато имат нужда от съвет за житейска дилема, пред която са изправени. Човекът, когото сънувате, ви е бил изключително близък преди и имате нуждата и сега да обсъждате важните теми с него.

Сънища

Сънуваният мъртвец може да символизира наближаващи неприятности и поражения. В семейния живот това може да означава и изневяра.

Ако сънувате умрял човек, който не помръдва и не говори, означава, че сте простили грешките на хората към вас и живеете в пълно спокойствие и разбирателство с тях.

Ако умрелият е весел и усмихнат, означава, че в живота си защитавате неправилна позиция, за която много скоро ще трябва да си плащате.

Ако покойникът ви говори, без вие да му отговаряте, означава, че скоро ще чуете новини. Ако беседвате с него, означава, че ще ви помолят за помощ.

Започнете ли да сънувате покойника малко след кончината му, означава, че все още не сте приели смъртта му. Някои приемат подобни сънища като пророчески, но често те са знак за емоции, които не сме овладели.

Именно заради това е препоръчително да се консултираме с психолог, ако сънищата с починали хора се повтарят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
53
47
34
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
росица
росица
25.01.2015 16:08
това са глупостииииииииииииииииииииииии
5
3