sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища за голота

Сънища за голота

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Сънища за голота

Ако в съня си виждате много голи хора на едно място, ще станете жертва на измама и ще загубите много пари. Ако виждате много красива гола жена в съня си, това предвещава много успехи в работата.

Ако в съня си виждате гола стара жена, това означава, че ви очаква разкриването на голяма тайна. Ако виждате много голи жени в едно малко помещение, очакват ви неприятности, свързани със семейството.

Когато в съня ви самите вие се съблечете, това предвещава, че в реалността ще получите неочаквана приятна изненада. Ако сънувате, че сте единственият гол човек сред много облечени хора, това предвещава, че ще се скарате с ваши приятели.

Голота насън

Ако и вие, и други хора в съня ви са голи, това е знак, че приятелството ви ще продължи още много дълго време.

Ако в съня си сте голи и плувате в кристално чиста вода, това е знак, че мечтаете за забранена любов, за която ще платите много голяма цена. Напълно е възможно, ако в реалността се отдадете на тази любов, това да се отрази зле на живота ви.

Сънища

Ако в съня си виждате жена, която плува във вода, която е прозрачна, това е знак, че ще имате успехи в новите си начинания. Ако обаче жената плува в мътна вода, това означава, че ще станете жертва на грозни клюки.

Ако в съня ви гол мъж плува във вода, ще имате големи успехи на любовния фронт. Ако мъжът плува в мътна или мръсна вода, това означава, че в любовта ви чакат само разочарования.

Ако в съня си сте голи и усещате силен срам от това, този сън е знак, че се чувствате неуверени в реалния живот и имате нужда от увереност в собствените си сили.

Станали сте жертва на негативни енергии, които направо изсмукват вашата собствена енергия и напоследък не ви върви. Затова трябва да повярвате в себе си.

Ако в съня си не се срамувате от голотата си, а я възприемате като нещо съвсем нормално, това означава, че не искате да се прикривате от другите и сте искрени.

Ако в съня си сте голи и търсите нещо, с което да прикриете голотата си, това издава, че в реалността имате голям проблем в общуването с хората и трябва да поработите върху решаването му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати