Сънища за пари и печалби

Пари насън

Сънищата за пари могат да означават новини, които очаквате отдавна. Когато насън печелите много пари накуп, това означава, че ще изгубите много заради близък, на когото разчитате.

Когато виждате сребърни монети насън, това означава, че ви очаква неочакван успех. Златните монети символизират големи успехи, които ще бъдат получени с цената на големи лишения.

Ако в съня си взимате пари от някого, това предвещава много големи неприятности за вас и близките ви. Когато в съня си броите пари и разбирате, че част от тях липсват, в реалността ви предстоят неочаквани разходи.

Сънища за пари

Когато в съня си парите не ви достигат, този сън има за цел да ви предупреди да се пазите от предстояща неприятност. Когато в съня си имате много пари, но са взети назаем, предстои ви голямо унижение.

Когато в съня си хвърляте пари във въздуха или на земята, това предсказва, че мамите свой близък човек и той вече се е досетил за това. Може и да не го показва, но всичко вече е ясно за него и той просто ви дава шанс да се върнете в правия път.

Бедност насън

Ако в съня си виждате пари на масата, това означава, че трябва да работите здраво – само това е изходът от натрупалите се напоследък проблеми в живота ви.

Ако в съня си печелите много пари накуп, и те са в монети, ви очаква изненадващ финансов успех. Ако спечелите в съня си пари и веднага след това ги изгубите, това означава, че новото ви начинание ще се провали.

В съня си ако давате пари назаем, предстоят ви сериозни неприятности. Ако намерите пари в съня си, това издава вашето желание за нова връзка. Най-вероятно в скоро време ще смените сексуалния си партньор. Дълго време ще криете новата си връзка, но накрая ще бъдете разкрити.

Когато в съня си виждате скъсани банкноти, това символизира предстоящи неприятности във финансово отношение. Има вероятност в близко време да изгубите всичките си пари.

Когато в съня си протягате банкноти или монети към някого, това означава, че скоро ще ви трябва помощта на някой, когото не искате да молите за това.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати