sanovnik.bg»Статии»Сънища»Сънища с насилие

Сънища с насилие

Сън

Сън, в който вие сте жертва на насилие, предвещава, че скоро ще се чувствате виновни за това, че сте се разделили със скъп за вас човек. Това е знак, че трябва да се опитате да оправите нещата и отново да бъдете приятели с този човек.

Ако в съня ви някой ви се нахвърля с юмруци, това е отражение на вътрешен конфликт. Вие искате да се опитате да се избавите от ваш недостатък или да се въздържите от ваше силно желание, но чувствате, че нямате сили за това.

Ако в съня ви насилието върху вас е от страна на ваши близки хора, това предвещава, че в скоро време ще бъдете жертва на атака от страна на хора, на които вярвате.

Сънища с Насилие

Ако често сънувате, че ставате жертва на насилие, това сочи, че имате много занижено самочувствие и трябва да повярвате в собствените си сили.

Ако вие проявявате насилие спрямо някого в съня си, това е знак, че в реалния живот се опитвате да потискате гнева си по отношение на висшестоящи в работата ви.

Насилие Насън

Ако се чувствате доволни, след като сте проявили насилие спрямо някого в съня си, това означава, че се опитвате да вземете решение за приключване на отношенията с важен за вас човек, но не можете да свършите нещата докрай.

Ако в съня си проявявате насилие винаги спрямо един и същи човек, това означава, че в семейството ви има проблем, който се опитвате да разрешите, но не проявявате достатъчно смелост, за да кажете какво точно мислите.

Ако вие се окажете жертва на насилие в съня си заедно с много други хора, това говори за чувството ви на страх пред взимането на важни решения. Трябва да обмислите добре нещата, които искате де постигнете, и да съберете сили да вземете най-правилното решение.

Ако в съня ви ваш близък става жертва на насилие, това означава, че изпитвате загриженост за него, но се страхувате да я проявите, за да не разбере колко много държите на него.

Ако в съня ви спрямо вас е проявено насилие и сериозно сте пострадали, това означава, че се чувствате унизени от нещо, което се е случило наскоро. Това е знак, че се опитвате да преодолеете случилото се, но все още ви е трудно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати