Сънища за огледала и картини

Огледало

Ако сънувате огледало, това символизира вашия вътрешен свят. Ако това, което видите в огледалото, ви радва, това означава, че не страдате от конфликти със самите себе си.

Но ако собственото ви лице, видяно насън в огледалото, ви изплаши, това означава, че нещо не е наред с душевното ви спокойствие. Отървете се от неприятните мисли и завистта, както и от лошите намерения.

Опитайте се да разберете каква е причината да сте в конфликт със собствената си личност и след това тези кошмари нямат шанс да ви споходят отново.

Ако сънувате картина, това е символ на представата ви за събитията около вас. Ако картината изобразява пейзаж, неговият вид е символ на това как си представяте собствения си живот.

Ако на картината има нарисуван човек, това означава, че мислите за него. Ако е изобразен мъж, начинът, по който изглежда, изразява оценката ви за собствените ви интелектуални възможности.

Ако на картината е нарисувана жена, нейният вид символизира вашите морални ценности. Изображение на натюрморт – плодове, цветя и вази – означава, че в дадения момент се интересувате от любовни авантюри.

Ваза с цветя

Книга ако видите насън, това е знак, че можете да разберете нещо за интересуващ ви въпрос. Опитайте се да запомните какво сте прочели върху корицата на книгата в съня си.

Ако в съня си видите много книги, цяла библиотека, това означава, че скоро ще общувате с голямо количество хора и ще ви се наложи да ръководите голямо мероприятие.

Ако сънувате, че гледате сериал по телевизията, това предвещава скандал с близки хора, вероятно с членове на семейството, и то на тема имуществени спорове.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати