Сънища за природни явления

Дъжд

Бриз ако сънувате, скоро в живота ви ще се случат приятни, макар и незначителни събития. Бурята насън е знак за промени в съдбата ви, които ще променят изцяло живота ви.

Вятър ако сънувате, трябва да се опитате да запомните дали е попътен. Ако е така, късметът ще ви спохожда, ако духа в лицето ви или затруднява движенията ви, враждебни сили ще попречат на постигането на целите ви.

Ако сънувате вълни, това е знак, че сте притеснени за това, че в живота ви напоследък са се случили смущаващи самите вас събития. Ако вълните са много големи, очакват ви неприятности.

Лед ако сънувате, това означава, че не се чувствате достатъчно сигурни в силите си и се опасявате да не поемате какъвто и да е риск. Съмненията ви са неоснователни.

Дъжд ако ви пръска насън, това е знак, че съдбата ще е на ваша страна. Опитайте се да запомните какво чувство са предизвикали капките, които падат върху вас. Ако е приятно, ще ви върви дълго време като по вода.

Вулкан

Ако сънувате изригване на вулкан, това е знак, че скоро във вас ще се пробудят зли сили. Ще станете прекалено раздразнителни, затова се опитайте да удържите яростта си.

Слана ако видите в съня си, това означава, че животът ви ще бъде лишен от силни емоции, а в приятелството и в любовта ви очаква силно отчуждение.

Залезът символизира края на определена епоха в живота ви. Това е периодът за завършване на някаква сделка или любовна връзка. Моментът не е подходящ за стартиране на нов бизнес и любов.

Изгревът е символ на ново начало, това е знак, че можете да започнете да се развивате в нова насока.

Ако сънувате изсъхнало поле или напукана земя, това символизира вашето желание за топли чувства. Не ви достига вниманието и любовта на близките ви.

Дъга ако сънувате, това е добър знак. Дъгата предвещава успехи във всички начинания, а ако сънувате двойна дъга, това е знак, че ваше голямо желание ще се сбъдне.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
деница
деница
06.09.2014 12:59
Аз много често сънувам торнадо. И винаги някак си оцелявам.
0
0
ipk
ipk
20.03.2012 00:43
Аз например се интересувам от метеорология. Наблюдавал съм и съм заснемал какви ли не явления. Изчел съм и доста книги по темата.
Въпросът ми е, дали подобни сънища ще имат някакво значение за мен, при положение, че често се случва да "запечатвам" това, което съм наблюдавал - двойни дъги, гръмотевични бури, слънчево време с тъмно синьо небе, пролет с всичко цъфнало, есен с всичко пъстро, прохладно море с бриз - всичко това във времето все някога съм го и сънувал.
0
0
иле-ели
иле-ели
11.08.2014 14:55
незнам, аз си мисля че при теб наистина е по-голяма вероятността да ги сънуваш, но най- важното е как точно, буря или вятър и т.н.
0
0