Сънища за скъпоценни камъни

Сънища за скъпоценни камъни

Да видите в съня си смарагд, означава, че в скоро време ви очаква приятна изненада. Ако в съня си купувате смарагди, очаква ви предложение за неизгодна за вас сделка.

Ако носите насън бижута от изумруди, това означава, че скоро ви предстои романтично запознанство. Ако изгубите бижу с изумруди в съня си, възможно е скоро да се разделите с любимия си човек.

Аметистът, видян насън, е символ на загуба и тъга. Сънят, в който видите аметист, вещае раздяла с любимия човек. Аметистът е камъкът на самотата.

Ако насън получите бижу с аметист като подарък, скоро очаквайте среща с важен човек, който ще се опита публично да ви унижи. Аметистът върху пръстен на ръката ви, предвещава среща с неприятен човек.

Сънища за скъпоценни камъни

Ако видите в съня си диамант, очакват ви неприятности, които ще са пречка по пътя ви към важно за вас начинание. Да получите огромен диамант в съня си вещае битка с врагове на работното място.

Ако се любувате на диаманти в съня си, това предвещава кратка любов. Слагате ли върху пръста си пръстен с диамант, скоро очаквайте повишение.

Тюркоазът в съня ви предвещава осъществяване на желанията. Тюркоазът върху ръцете ви предвещава среща с верни приятели, с които съдбата ви е разделила.

Планинският кристал, видян насън, предвещава краткотрайни радости и благоразположение на началника. Опалът в съня ви предвещава, че усилията ви скоро ще бъдат възнаградени.

Рубинът носи късмет в любовта, ако го видите в съня си. Ако насън изгубите бижу с рубин, това е знак за предстояща раздяла с любимия човек.

Сапфирът е знакът на щастливата печалба и щастието в любовта. Топазът предвещава, че около вас ще има надеждни нови приятели. Ако изгубите топаз в съня си, ще бъдете подведени от недоброжелател.

Ако видите в съня си яспис, ще попаднете на весели хора, с които ще се сприятелите за цял живот. Това е камък, който предвещава успех в работата и в любовта.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати