Сънища за извънземни и звезди

НЛО

Ако видите насън извънземен, това предвещава запознанство с интересен човек, който ще ви покори със своя чар и чистосърдечност.

Ако в съня си контактувате с извънземен, скоро ви предстои опасна любовна връзка. Ако насън ви отвлекат извънземни предстоят ви неприятности.

Ако сте на гости на извънземни, в скоро време ще ви дойдат на гости хора, които не се отнасят добре към вас. Възможно е да се появят някои семейни неприятности.

Сънувате ли намаляваща луна, скоро очаквайте бебе. Ако такъв сън се присъни на бременна жена, в най-скоро време ще роди здраво и красиво бебе.

Пълнолуние

Ако видите растяща луна, очаква ви неприятно известие и ще извършите нещо, за което след това ще съжалявате. Възможно е да започнете любовна афера и да нараните чувствата на човека до вас.

Ако в съня ви виждате небе без звезди, очаква ви близка раздяла с любимия човек. Ако сънувате светлосиня луна, това предсказва предстояща неприятност.

Ако сънувате падащи звезди, това означава, че сте увлечени от неосъществими мечти, но ще направите всичко по силите си, за да я превърнете в реалност.

Ако наблюдавате красотата на падащите звезди с приятел, означава, че в дадения момент поставяте парите над приятелството. Бъдете нащрек в областта на финансите.

Ако сънувате една падаща звезда, очаквайте проблеми в любовта, които ще ви се разкрият съвсем случайно. Най-вероятно половинката ви си има някой друг.

Рейтинг

5 5
4 2
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Денимира Ангелова
Не е вярно... Сънувала съм извънземни и летящи чинии и нищо не се е случвало!
2
0
...................
...................
02.10.2012 01:53
Пълни глупости... Жалък сайт сте вие!
2
0