sanovnik.bg»Статии»Сънища»Луната и нейното значение в нашите сънища

Луната и нейното значение в нашите сънища

AdminAdmin
Дарт Вейдър
668123347
Растяща луна

Всички сънуваме – кой по-често, кой по-рядко. Всекиму се е случвало да се събуди разтреперан и да се пита: "Какво беше това? " И започваш да мислиш и да се терзаеш – какво иска да ти каже този сън и най-важното - ще се сбъдне ли? .

Луната отговаря за нашите сънища. Тя пази и ключа към нашите съновидения, отговаря за продължителността, цветността и най-важното - за достоверността.

Както е известно, съществуват четири фази на ЛунатаНоволуние, растяща Луна, Пълнолуние и намаляваща Луна. Така че когато се събудите, се обръщайте към Лунния календар, за да установите в коя фаза се намира Луната. А и самото небе ще ви разкаже всичко:

- Ако рогата на лунния сърп сочат наляво – значи Луната е растяща.

- Ако рогата сочат надясно - Луната е намаляваща.

- Луната не се вижда през цялата нощ - Новолуние е.

- Луната е съвсем кръгла при Пълнолуние.

Ако сте сънували при:

Пълнолуние

Растяща Луна

Сънищата са вдъхновяващи и изпълняващи се. Когато расте Луната, расте и нашата интуиция. За това си задайте въпроса: какво точно очаквам - любов, среща, събитие. Ако във вашия сън присъстват тези елементи, трябва да знаете, че събитието е вече на прага и скоро ще се случи. При растяща Луна е прието да се започват всякакви нови начинания, да се внасят промени, така че сънищата през този период веднага могат да ви подскажат как точно трябва да действате в избраната от вас посока.

Намаляваща Луна

Сънищата показват отминали събития, сякаш правят преглед на проблемите, които ви занимават от доста време. Ако, например, е дошло време да приключите отношенията си с някакъв човек, сънят ще ви покаже именно този човек. Ако сънят ви показва проблеми в работа, значи нещо в тази област ще се промени - или ще се появи ново работно място или ситуацията по някакъв начин ще се разреши във ваша полза. Приятните сънища при намаляваща Луна като правило се сбъдват. Тревожните и страшни - напротив показват, че неприятностите ще си отидат от вашия живот още в близкото бъдеще.

Новолуние

Когато на небосклона не се вижда Луната, се явяват така наречените сънища на ума. Ние виждаме това, за което твърде много и напрегнато мислим, вземаме взаимно изключващи се решения. Присънило ви се е нещо на Новолуние? Значи именно за него не трябва много да размишлявате. Дайте почивка на мозъка си, забравете натрапчивите мисли, и всичко ще се нареди по най-добрия начин.

Пълнолуние

Именно сега се сънуват най-странните сънища, свързани с емоционалния живот. Тези сънища показват ситуациите и хората, за които ние изразходваме твърде много емоции, т.е. енергия на сърцето. Като правило ние с нетърпение чакаме това, което ще ни донесе този сън наяве, но... Това не е нищо повече от интересен “филм ” и наяве той едва ли ще се сбъдне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 2
3 7
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
eduardo
eduardo
14.05.2014 23:04
Е аз пък съм лъв и сънувам най несвързаните и странни сънища.
пример:змя влезна във водата и се превърна в русалка
2
42
Даниела
Даниела
02.07.2013 14:09
Аз съм зодия скорпион и почти всяка вечер сънувам...
1
0
edno momi4e...
edno momi4e...
31.10.2012 06:32
аз сънувах допреди 1 час ужасен сън, а от вчера е пълнолуние! Дано това, което се казва за сънищата по време на пълнолуние е доста близо до реалността, наистина сънувах хора, които не са ми близо до сърцето!!
0
0
Presko
Presko
02.10.2012 02:17
Аз също съм риби понякога нищо не сънувам а друг път супер странни сънища. Обаче имам много добре развита интуиция много пъти когато си помисля нещо и то се случва или знам, че нещо ще се случи преди да е станало имал съм много такива случаи ;)))
1
1
Ефтимова
Ефтимова
12.08.2012 12:06
Аз съм Стрелец, предсказанията ми винаги се сбъдват.Тръгвам за някъде и знам дали ще свърша работа или не. Светкавични мисли минават през ума ми и само след миг виждам тяхната реализация. И още много неща. Ако бях се цанила като ясновидец сигурно щях да има голяма полза от мен. Може би в другия живот !
1
0
mariq
mariq
29.07.2012 15:03
Зодиите не са важни за сънищата:)стрелците са най-добрите ясновидци по принцип:))) вижте Нострадамус
2
1
ицо
ицо
27.12.2011 15:11
първанова...и останалите...покайте се...
0
1
arawen
arawen
04.10.2011 16:41
Аз съм Дева с хороскоп Риби, както при вас, така и при мен. За рибити шесто чувство е огромно, духовно са по-развити и подсъзнанието им е винаги будно.
1
0