sanovnik.bg»Статии»Сънища»Диамант в съня ви вещае неприятности

Диамант в съня ви вещае неприятности

Диамант в съня ви вещае неприятности

Ако сънувате, че носите бижута, ще преувеличите собствените си достойнства. Подари ли ви някой бижу насън, скоро ще участвате в сериозен бизнес.

Когато вие подарявате накити насън, това е знак за предстоящо пръскане на пари без никакъв смисъл. Украшенията от кожа означават вярност в любовта и благополучие в дома.

Ако ви се присънят пръстени, предстоят ви нови планове и успех във всички начинания, както и печелене на пари и нови приятели. Ако пръстенът е счупен, предстоят скандали и раздяла с любимия.

Ако неомъжена жена сънува, че й подаряват пръстен, скоро да очаква предложение от любимия човек. Видяната насън халка предвещава скорошна сватба и щастлив брак.

Ако виждате насън пръстите си, окичени с пръстени, това означава, че ви очакват най-различни нови дела и начинания, които със сигурност ще ви донесат успехи.

Изгубите ли пръстен насън, скоро ще извършите много голяма грешка, за която ще съжалявате. Ако търсите пръстен в съня си, това ще ви помогне да избегнете неприятности, а ако го намерите – предстои ви да научите радостна новина.

Диамант в съня ви вещае неприятности

Ако жена види халка насън, която е ярка и блестяща, това е предзнаменование за защита и вярност от мъжа й или любовника й. Ако на пръста на някой приятел видите насън халка, това означава, че той ви крои номер.

Сънят, в който вие приемате пръстен като подарък, предвещава омиротвореност и удовлетвореност. Любоимият ви човек ще ви докаже, че ви е верен не само с тялото си, но и с душата си.

Видите ли колие насън, това е знак, че ви предстои да се сблъскате с изневяра или измама от приятел. Златното колие е знак за предстоящи успехи, а перленото – за предстояща любов.

Ако ви се присъни накит, изработен от кехлибар, това означава, че ви предстои мимолетна авантюра, на която ще се насладите, но веднага след това ще я забравите.

Диамантът в съня ви е знак, че трябва да очаквате неприятности и няма да можете скоро да осъществите едно от най-големите си желания. Но ако насън намерите диамант, това предвещава, че най-после ще бъдете оценени според заслугите ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати