Сънища, които предвещават печалба

Сънища, които предвещават печалба

Както твърди любимата на мнозина испанска писателка Кармен Гайте, сънищата и мечтите са не по-малко реални, отколкото осезаемият свят.

Към това ние можем да добавим, че бихте се изненадали как могат да бъдат тълкувани някои сънища, които на пръв поглед изглеждат абсурдни, но връзката им с осезаемия свят и с това, което се случва в действителност, е показна.

Тук ще се съсредоточим върху онези на пръв поглед абсурдни за нас сънища, които предвещават печалба и охолство.

Екскременти

Започваме с възможно най-неприятното нещо, което бихте искали да ви се присъни, но истината е, че ако сънувате фекалии, независимо какво точно се случа с тях в съня ви, то е сигурно, че ви очакват пари.

Космат човек

В съня си може да видите много космат човек или прекалено космати мъжки ръце. Толкова космати, че не са признак за някаква мъжественост, а по-скоро изглеждат неприятно. Отново не се притеснявайте, защото с подобни космати ръце са се славели именно пиратите, които са притежавали купища съкровища. Знак, че и тяхното богатство ще споходи и вас.

Насекоми

Сънищата, в които присъстват насекоми, са трудни за тълкуване, но според бабите-гадателки, независимо какво насекомо сънувате, то е предвестник на печалба.

Храм

Храм насън предвещава печалба

Когато сънувате храм, сънят ви винаги предвещава нещо добро в личен план. А повечето тълкувания сочат, че сънищата за храмове показват, че в най-близко бъдеще материалното ви положение коренно ще се промени. Положително, естествено!

Полет

Ако сънувате, че се намирате в самолет или пък сте решили да разгледате света от птичи поглед и сте се качили на делта планер, то това означава, че ще можете да гледате и на хората малко по-отвисоко. Полетът предвещава успех и богатство.

Змия

Макар тези влечуги да са неприятни за мнозина, ако видите насън змия, то не се плашете. Или поне само в съня си. Змията означава, че ви чака бляскаво бъдеще. Поне в материален аспект.

Пчели

Пчели насън вещаят печалба

Чували сме колко работливи са пчеличките и това наистина е така. Дали техният труд се възнаграждава подобаващо, е спорно, но ако на вас самите ви се присънят пчели, то значи и работодателят ви вече е оценил подобаващо усилията ви и ви чака възход в кариерата.

Прасе

Независимо дали го сънувате вече сготвено на трапезата си или въргалящо се в кочината си, това животно винаги вещае печалба. В случай че все още не сте пуснали лотарийния си билет, сега е момента!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати