sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Църква в съня – символика и тълкуване

Църква в съня – символика и тълкуване

Църква в съня – символика и тълкуване

Църквата представлява свещено, божествено място, свързано с вяра и духовност. Тя е място на спокойствие, на отстъпление. Църквата символизира защита, любов и помирение. 

Твърди се, че хората, които сънуват църкви и икони, имат дълбока връзка с божествеността. Те са духовни и интуитивни личности и са предразположени към много уроци и преживявания в тази посока. Нека видим какво е различното тълкуване на сънищата за църква.

Голямата църква в съновидение е добър знак, вещаещ ситуации с положително въздействие. Такъв сън символизира пречистването на душата, покаянието и вярата в доброто.

Малката църква насън, макар и да не е лош знак, ви напомня да работите над духовността си и да станете по-добър човек.

Сънища с църква

Ако сънувате, че сте в църковен двор, това означава, че сте вярващ човек, който се стреми към идеала, към абсолюта. Искате да правите нещата по-добре и да станете по-възвишена личност. С други думи, вие искате да развиете духовната си страна повече.

Ако насън видите църква в далечината, може да преминете през период на разочарование.

Ако видите църква в съновидения, това почти винаги означава, че всъщност търсите помощ или отговори на някои въпроси, които не ви дават покой.

Ако сънувате църква в мъглата, предстои ви период на безпокойство и скръб, време, в което ще бъдете много объркани.

Ако се видите насън в мазето на църква, това означава, че преминавате през изпитания. Плановете ви ще се осъществят, но някой тества силата и вярата ви.

Ако сънувате, че влизате в църквата, ще изпитате известно безпокойство, но то ще бъде временно. Опитвате се да възвърнете вътрешния си баланс.

Ако ви се присъни, че напускате църква, в действителност ще се сблъскате с някои трудни ситуации.

Ако отправяте молитви насън, означава, че се радвате на Божията помощ. Ще получите отговори на вашите въпроси и ще бъдете насочени как да решите някои проблеми.

Да сънуваш църква

Ако видите църква, където се случва щастливо събитие и хората са радостни, това означава, че в действителност ще имате приятни изживявания, добър период на духовно израстване.

Строеж на църква присъни ли ви се, на добре е! Той е символ на финансов просперитет, духовна и сантиментална еволюция. Той може да обяви важно събитие в живота ви, сватба, раждане или пробив в кариерата.

Ако насън виждате разпадаща се църква, трябва да внимавате, защото в реалния живот може да се сблъскате с големи неприятности. 

Разрушената църква, когато се появи насън, предвещава тежко заболяване или дори смърт.

Църквата в пламъци е символ на борбите, които се случват във вас. Не сте психически спокоен човек, имате нужда от съветник.

Свещениците в църквата, които виждате насън, са символ на хората около вас, които се грижат за благополучието ви.

Бялата църква е символ на вашето примирение, вяра и надежда.

Черната църква е символ на вашите мисли. Вие сте негативен човек, кой то винаги се фокусира върху лошото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати