Само за жени! Какво означават сънищата за обувки

Сънища за обувки

Обувките заемат специално място в живота на всяка жена. Както в някои детски приказки. Спомнете си историята за Пепеляшка, където кристалната пантофка е ключов символ. В женските сънища пък те са израз на сексуални фантазии, успех на любовния фронт и много други неща. Нека разгледаме какво може да се случи, ако жена сънува обувки.

Ако сънувате, че носите нов чифт обувки в съня си, скоро ще чуете за сватба или годеж на някой близък. Сънят предсказва брак за вас също.

Ако сънуват загуба на обувки, това означава, че в действителност преминавате през несигурен период и не можете да намерите правилния път.

Излизането с нови обувки в съня е добър знак. Такова съновидение изразява, че в реалния живот сте се отървали от притеснения, препятствия и дори идеи, които ви държат в застой. Сънят означава свобода на изразяване.

Красивите обувки, на които се възхищавате насън, са символът на късмета, който ще ви съпътства в следващите месеци.

Грозната обувка в съня е символ на срам, който ще изпитате. Предвещава унижение, на което скоро ще бъдете подложени.

Женски сънища

Високите ботуши в сънищата имат еротичен характер и превеждат сексуални желания или гореща страст.

Гумените ботуши символизират че сте безхарактерен човек, лесен за манипулиране.

Чехлите в съня ви казват за вас, че водите твърде заседнал начин на живот. Привързаните сте прекалено много към предмети и пари. Имате нужда от по-голяма духовна свобода. Материалното не е най-важното.

Сандалите в съня издават, че не сте сигурни в чувствата на партньора си. Изпитвате страх, когато мислите са бъдещето на връзката си.

Ботушите обозначават сила, смелост, дръзкост и предсказват успех в бизнеса.

Червените обувки насън разкриват, че скоро ще имате незабравимо преживяване в спалнята.

Обувки насън

Обувките на висок ток в съня изразяват ваше сексуално излъчване, копнежът ви да срещнете сексуален мъж.

Обувката на равна и стабилна подметка символизира мъжа, за когото ще се ожените, или с когото ще започнете връзка, и се счита за добър символ в съня.

Носите ли спортни обувки насън, те символизират способността ви да действате в различни ситуации и винаги да имате собствено мнение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати