Значение и интерпретация на кенгуруто в сънищата

кенгуру в съня

Кенгурутата, подобно на коалите, са сладки животни, които изглеждат изключително забавни. Но въпреки това популярно разбиране кенгурутата са всъщност повече като елените в други части на света. Могат да бъдат напаст или дори източник на болести. Сънищата с кенгурута обикновено са доста лични.

Ако имате предварително замислено разбиране на личното значение, трябва да интерпретирате съня си от тази гледна точка. В противен случай кенгуруто може да представлява пътуване или нещо екзотично в живота ви. Кенгурутата рядко означават нещо конкретно и често са просто продължение на вашата фантазия, разширяваща се в сънищата ви.

Кенгурото може да дойде със скок в сънищата ви като символ на родителска защита. Те пазят малките си като ги носят в торбата си докато станат на девет месеца. Вашите майчински (или бащински) инстинкти може да се събудят точно тогава и това би означавало, че твърде много се опитвате да предпазите някого. Кой провокира такива чувства у вас? Имате ли нов проект на работа, който пазите от всички?

Кенгуруто може и да ви напомня за собствената ви агресивност. Време е да се справите с тези негативни чувства тъй като те ви затрудняват да продължите напред. Изолирате се чрез собственото си държание.

сънища с кенгуру

Когато кенгуруто си подскача наоколо в съня ви, това означава, че и вие често сменяте мнението си. Постоянно започвате нещо ново и не завършвате старото. Кенгуруто ви напомня, че може да се адаптирате във всяка ситуация. Просто трябва да се фокусирате върху едно нещо и да го завършите преди да продължите към следващото.

Кенгуруто е ясен знак, че проектът ви ще бъде успешен след девет месеца ако напълно му се отдадете. То също е и предупреждение, че трябва да избягате от лоша ситуация или някои хора ще отровят живота ви. Кой ви изтощава? От какво се опитвате да избягате? Следвайте интуицията си ако ви казва, че е време да си тръгнете.

Когато кенгуру пресече пътя ви е, за да ви напомни, че единствения път е напред. Приемете промените и никога не гледайте назад.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати