Как да разбера асцендента си?
How to Determine your Ascendant
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Как да разбера асцендента си?

Как да разбера асцендента си?

ХрисиХриси
Новак
11434
Асцендент

Смята се, че зодиакалният знак влияе и донякъде определя същността на човек. Със сигурност сме виждали разни верни съвпадения, според които определяме с кои хора си допадаме повече и с кои по-малко. Разбира се и характерът играе важна роля, но зодията никак не е за подценяване.

Днес обаче ще поговорим за асцендента – също толкова важен, колкото зодиакалният знак, но по-малко популярен. Всъщност това е знакът, който е изгрял на изток, когато сме се родили. Асцендентът представлява поведението ни пред другите – впечатлението, което оставяме у хората. Той влияе и върху външния ни вид – начин на поведение, визия, стил.

За да определите асцендента си, е необходимо освен населеното място и датата си на раждане, да посочите и точния час. Тези три фактора определят чертите на характера ви и допълват особеностите, които носите заради зодията си.

Определяне на асцендент

Тук също се наблюдават специфики според това дали асцендентът ви е земен, воден, въздушен или огнен знак.

Ако асцендентът ви е земен знак – Телец, Дева, Козирог – вие сте уверени в себе си, но и предпазливи. Понякога изглеждате срамежливи точно заради това, че винаги имате едно на ум.

Ако асцендентът ви е воден знакРак, Риби, Скорпион – второто ви име е чувствителност. Имате силна интуиция. Често предпочитате да се скриете в черупката си и не показвате емоциите си пред всеки, за да не бъдете наранени.

Ако асцендентът ви е въздушен знак – Везни, Водолей, Близнаци – вие сте самостоятелни и независими личности. Лесно общувате с хората и обичате да сте сред приятели. Мили и дружелюбни към другите.

Асцендент

Ако асцендентът ви е огнен знак – Стрелец, Овен, Лъв – вие винаги сте позитивно настроение към всичко и всичко. Пълни с енергия, обичате да сте в компания. Винаги готови за нови предизвикателства.

Зодията и асцендентът са част от една изключително интересна наука, която ако сте запалени и четете хороскопа си редовно, би ви впечатлила. Разбира се, не заклеймявайте човек, само защото зодията му не ви допада, но си имайте едно на ум. Всички хора са с различен характер, мислене и принципи, дайте им шанс, може пък хороскопът да греши понякога.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати