Разберете какво да очаквате от месец август според хороскопа

1 от 12 Зодии

Овен – Отделете повече време за почивка


През първите две седмица от август умората ще надделява и трудно ще изпълнявате обичайните си задължения. На работа е възможно да сте по-разсеяни и да допускате дребни грешки, затова, ако имате възможност най-добре си вземете отпуск. Очаквайте и проблеми с парите в началото на месеца. От втората половина на август обаче положението ще се стабилизира. Може да създадете нови партньорства и да стартирате проекти, които отдавна сте искали.

През месец август ще се намираме под влиянието на 5 ретроградни планетиМеркурий, Марс, Сатурн, Нептун и Плутон. Заради това е по-добре да се доверяваме на интуицията си, а не на логиката.

Ретроградният сезон ще затруднява общуването ни с околните, както и стартирането на нови проекти. Възможно е да се сблъскваме със забавяния, отлагания и да се връщаме към една и съща задача отново и отново.

Първата половина на месеца ще е по-напрегната от втората. Подгответе се за спорове, забавяния и различни проблеми както на работа, така и в личните взаимоотношения. Ще нужно да сте по-търпеливи.

Втората половина на месеца ще ни позволи да си отдъхнем от напрежението и да почиваме повече.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати