Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Ретрограден Плутон до Октомври: Черен период на войни и промени!

Ретрограден Плутон до Октомври: Черен период на войни и промени!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Ретрограден Плутон

Плутон е най-отдалечената планета и с най-малки размери. Преди години статутът ѝ на планета дори бе отнет. Въпреки това небесното тяло не е спирало да оказва влияние върху зодиите и обществото като цяло.

От 27 април до 7 октомври настъпва ретроградният период на Плутон в Козирог. Това ще донесе на мнозина неуспехи в различни сфери на живота. Хубавото е, че няма да стане причина за кардинални и крайни промени.

Периодът ще е доста интензивен. Причината е, че силата на Плутон ще е подсилена от Сатурн, който също ще се движи ретроградно. Комбинацията между тези две планети ще доведе до промени в живота на всяка зодия.

Плутон винаги идва както личностни изменения, така и изменения на големи групи хора или общества. Енергията му кара всеки сам за себе си да преосмисли приоритетите си в живота. Той ни дава куража да потърсим нови жизнено необходими блага.

Медитация

Ретроградният Плутон не действа само на отделните хора. Той може и ще предизвика промени в държавната система. Всеки човек ще трябва да преосмисли личните си политически убеждения.

За да се възползвате от периода, използвайте ретроградния му аспект, за да поработите върху себе си. Медитирайте, прочистете ума и се отървете от предразсъдъците. Енергията подкрепя всеки, решил да се сбогува с вредните навици.

Промените през този период могат да доведат до трансформация на личността. Не забравяйте – всяка трансформации е за добро.

Ретроградният Плутон изисква от вас да изхвърлите всички стари и непотребни неща от дома и живота си. Прекратете всички нежелани взаимоотношения и променете работата си с такава, каквато ви е на сърце.

Дом

Плутон, макар и малък, причинява вълнения и размирици. Той не е причината, а катализаторът за тях. Астролозите предупреждават, че именно през периоди на Ретрограден Плутон се случват мащабни кръвопролития и промяна на режимите на властта в различните страни.

Плутон изважда на повърхността всичко ненужно, всичко, което подлежи на промяна. Периодът е крайно опасен и изисква много усилия, които да потушат отрицателните емоции.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest