Ето какво ти вещае нумерологичният хороскоп през февруари

1 от 11 Снимки

1. Време е за купон!


За вас февруари означава свобода. Вместо да се гмуркате в работата, нека забавлението е ваш приоритет. Независимо от семейния ви статут – планирайте нещо вълнуващо за Свети Валентин. Следете внимателно финансите – може да се открие добро време за вложения. Помислете дали не може да посрещнете някои от дните си на топъл плаж.

За да откриете какво предвижда за вас нумерологията през месец февруари, трябва да пресметнете личното си число. То представлява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането на тези данни достигнете до числата 11 или 22, тях не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те имат своето специално място и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати