Виж как преминават различните зодии през кризата на средната възраст

12 от 12 Снимки

Риби


Всеки понякога съжалява за изгубените години, но при Рибите това води до тотална загуба на личността. По правило потиснати и затворени в себе си, те дори не показват, че са изпаднали в криза. В един прекрасен ден обаче ще видите срещу себе си оголени зъби, агресия и инат. Така след кризата на средната възраст вече вместо Риби, имате в дома си Овен. Или Скорпион. В най-лошия случай – Дева. Всъщност, Рибата може да се превърне в много неща, кое от кое по-страховити.

Кризата на средната възраст е нещо, което никой човек не може да избегне. Състоянието настъпва по различен начин при различните зодии.

Ако все още не сте попаднали в кризата на средната възраст, вие сте щастливци. Въпреки това тя ще ви застигне все някога. Ето защо е добре да се подготвите за всички трудности, с които ще се сблъскате, колкото се може по-рано и по-добре.

Критичната възраст е между 30 и 35 години. Никой обаче не може да прогнозира кога точно ще се появи и колко ще трае. Малцина са тези, които остават незасегнати от състоянието.

Как точно преминават през този междинен период различните зодии, може да разберете от галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати