Всяка зодия притежава дар! Виж какво ти е дал Зевс

1 от 12 Снимки

1. Овен. Чест


Дарен с невероятен ентусиазъм, понякога той следва сляпа вяра. Вътрешният им глас им казва, че всичко ще бъде наред и това не е просто оптимизъм. Овенът вярва във висшите сили безусловно – ето защо и те му помагат. Понякога дори не остават, за да видят плодовете на труда си. Изключително творчески настроени хора, през целия си живот те превръщат безжизнената почва в зелена цъфтяща градина.

Всяка зодия е специална по свой начин. Всевишният ни е дарил със специфични дарове, които ни помагат в живота.

Древногръцката легенда гласи, че Зевс лично благославял всяко новородено. В секундата на раждането той му дава дар, който съдържа определена специална сила. Тя му помага да се справя по-леко с трудностите в живота.

С времето се раждали все повече деца и Зевс не можел да нарича всеки. Така измислил зодиите. Царят на Олимп благословил всеки един от знаците. Той му давал уникален подарък, който ни прави различни.

Даровете на Зевс са благословия и проклятие в същото време. Дори да не ни се иска, трябва да приемем този дар и да живеем с него. Пренебрегнете ли го, рискувате да ядосате Всевишния.

Направите ли го, той ще ви даде ценен урок, който ще ви научи да цените както своите, така и способностите на околните. Вижте какво ви е дарил Зевс спрямо зодията си:

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати