sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Какво разкрива за вас положението на Луна в Риби

Какво разкрива за вас положението на Луна в Риби

Луна в Риби

Ако се интересувате по-сериозно от астрология, сигурно ви е известно, че освен зодиакален знак, определен от позицията на Слънцето, имате и лунен знак, който показва в коя зодия се е намирала Луната в часа на нашето раждане.

И докато слънчевият знак е мисията, целта на живота и качествата на зодията се развиват, докато сме живи, то лунният знак е нещо, което неизменно сме. По тази причина хората повече се асоциират с лунния си знак, отколкото със слънчевия.

Луната в астрологията описва емоционалния ни свят, какви сме отвътре и какво не искаме да се знае за нас. Показва също първичната ни реакция, средата в която сме израснали, фигурата на майката, която ни е възпитавала, както и нуждите ни.

Когато Луната попада в Риби или в XII дом в часа на вашето раждане, емоциите при вас ще са силни, което в повечето случаи се възприема от хората с това положение като негативен аспект, отколкото позитивен.

Причината е, че те приемат случващото се дълбоко, а това ги наранява. Хората с Луна в Риби и Луна в XII дом са ревли и ревльовци, които не успяват да контролират чувствата си. По тази причина са смятани за наивни и прекалено меки.

Първичната реакция на хората с това положение е вина. Когато се случи нещо, те веднага ще се почувстват виновни, дори да няма пръст в ситуация, ще замълчат и ще сведат глава.

Хората с Луна в Риби са израснали в среда, от която често са се изолирали. Играели са сами, почти не са откривали общ език с хората около себе си, но пък са развивали въображението си.

Във фигурата на майка им винаги има елемент на жертвеност. Тя се е раздавала за хората около себе си, но след това е натяквала на детето си и му е създала очакване, че и на нея също трябва да ѝ се даде.

Непрекъснато му е вменявана вина, че това, което е получило, е било за сметката на нечие щастие. Детето е държано отговорно за решенията на родителите си и се е чувствало виновно пред тях.

Хората с Луна в Риби имат нужда от силни емоции, от емоционална привързаност. Те не могат да поддържат повърхностни взаимоотношения, защото мечтаят за пълно отдаване. Интуицията им за хората е силна, но понякога обичат да влизат в ролята на спасител и въпреки че ясно виждат червените флагчета, да се впуснат във връзка, която ще ги нарани.

Ако имате Луна в Риби или Луна в XII дом, втората ви нужда е от самота. Трябва да отделяте време от деня си, в което да не говорите с никого и да се изолирате от човешкото присъствие, защото сте като емоционална гъба и ако попитвате твърде много от хората около вас, ще се сринете.

Трета нужда на хората с Луна в Риби е изкуство. Това е най-продуктивният начин да излеят емоциите си навън, без да се крият от тях с различни адикции като цигари, наркотици и алкохол.

Творчеството и любимите им хобита ще им помогнат да канализират енергията си, да се чувстват удовлетворени и горди от себе си. В противен случай емоциите ще се събират и ще ги правят все по-чувствителни, все по-раними и все по-малки неща от ежедневието ще ги изваждат от контрол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати