Новолуние в Рак – кои желания ще се сбъднат днес

Новолуние

В 22:17 минути на 2 юли фазата на Новолуние изгря в зодия Рак. Силата на Луната днес ще съдейства при изпълнението на желания от сферата на водната зодия. Днес има и лунно затъмнение.

Ракът в астрологията отговаря за дома, семейството, чувствителността, безопасността, сигурността, грижата за другите, нежността, интуицията, растежа, защита и близостта с околните.

Препоръчва се да запишете желанията си на лист хартия, тъй като така им предавате по-голяма сила. Най-силни са първите 8 часа от началото на Новолунието, а желанията могат да се записват до 48 часа от началото на тази фаза.

Зодия Рак

След като запишете това, което искате, благодарете и си представете, че вече се е случило. Желанията ви трябва да се отнасят единствено до вас и да не се опитвате да влияете на решенията и съдбата на друг човек, защото това няма да се сбъдне.

Подходящи желания са Искам да имам повече време за щастие със семейството ми. Искам с лекота да разбирам чувствата на другите. Искам да бъда напълно щастлива в дома си.

Новолунието предразполага и към стартиране на вашите планове. Това е най-доброто време от месеца за оформяне на нови идеи и работа, както и концентрация върху това, което искаме да реализираме след време.

Днешната фаза на Луната в Рак може да подтикне повечето хора да погледнат към миналото си, за да разберат кои модели на поведение от детството са оформили характера им.

Спомени от детството могат да ви разчустват и да ви върнат години назад в преживявания, когато сте се чувствали обичани и закриляни. Може да почувствате нужда да простите на родителите си, на децата си и на себе си чрез отношенията с тях.

Новолуние в Рак – кои желания ще се сбъднат днес

Новолунието в Рак предразполага и към повече чувствителност и емоционалност. Възможно е въображението да се преплита с чувствата. Възможно е и скрити спомени от миналото да излязат на показ днес.

Денят е подходящ да си останете вкъщи и да приготвите вкусни ястия. Може също да внесете промени в дома си, за да стане по-уютен.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Станислав
Станислав
18.07.2015 12:54
Да наистина дайте инфо след това какво се случва с листа ?
0
18
Генчо
Генчо
16.07.2015 10:49
а после листът гори ли се
4
16