Шанс за успех според зодията (Хороскоп на Хамилтън)

Успех

Доктор Хамилтън от Държавния университет на щата Кънектикът е установил в свое изследване, че най-много световни знаменитости в сферата на развлекателната индустрия, бизнеса, спорта и политиката са родени под знака на Водолей. До това свое откритие той е достигнал, след като е проучил рождените дати на повече от 2200 човека, като 330 от тях са били известни личности.

От тези свои наблюдения докторът е направил извода, че хората, обречени на успех, се раждат в определен период от годината. Хамилтън разработил специална десетобална система на оценка, показваща шансовете за успех на всяка зодия.

Овен - Шанс за успех: 8.3

Хамилтън описва знака Овен като активен, а хората, родени под него, като щедри оптимисти. Най-голямата заплаха за тях е нетърпението и прибързаността в действията.

Телец – Шанс за успех: 5

За Телците докторът е изчислил, че са лениви, но надеждни. Имат известен шанс за успех поради голямото им търпение и надеждност.

Близнаци – Шанс за успех: 7.5

Близнаците са описани като повърхностни и непостоянни, но с голямо въображение. Шансовете им за успех се уповават единствено на проявяването на повече упорство за постигане на целите им.

Рак - Шанс за успех: 6

Раците са лоялни и грижовни приятели и колеги с наклонност към самосъжаление и депресия. Могат да постигнат успех, ако успеят да надскочат мрачните си настроения.

Лъв - Шанс за успех: 9

Лъвовете са амбициозни и щедри, но имат афинитет към драмата и са егоисти. Те са една от зодиите с най-голям шанс за успех, но само ако не станат прекалено самоуверени.

Дева - Шанс за успех: 6.4

Девите са добри по характер и притежават аналитична мисъл. Техен недостатък е прекалената им пасивност. Отворят ли се към хората, те лесно могат да постигнат успех.

Зодии

Везни - Шанс за успех: 8

Везните са миролюбиви и дипломатични, но и прекалено суетни и нерешителни. Обречени са на успех, ако не влизат прекалено в междуличностни конфликти.

Скорпион - Шанс за успех: 7

Скорпионите са страстни и изобретателни. Обикновено ги проваля тяхната ревност и прекалена мнителност.

Стрелец - Шанс за успех: 8.7

Стрелците са авантюристи по дух и обичат своята независимост. Пречи им тяхната безотговорност и прекалена емоционалност.

Козирог - Шанс за успех: 9.2

Козирозите са отговорни и търпеливи, което им помага за постигане на целите. Пречат им липсата на въображение и диктаторският уклон в характера им.

Водолей - Шанс за успех: 9.7

Това са хората, родени под знака на успеха. Те са интелигентни и изобретателни. Пречат им единствено болните амбиции и знаковият им инат.

Риби - Шанс за успех: 5

Рибите имат богато въображение и способност за адаптация. Пречи им прекалената чувствителност, склонността към самосъжаление и драма.

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати