Новолуние в Телец – време за желания

Новолуние в Телец – време за желания

Новолуние

В 22:01 часа на 11 май фазата на Новолуние огря в зодия Телец, което създава идеална атмосфера за сбъдване на желания от сферата на земната зодия.

Днешният ден за ново начало и обновление. Запишете на лист хартия своите желания, след което ги визуализирайте, за да дадете символичен живот на тези образи и да ги пуснете в пространството.

Вярва се, че мисълта в тази форма е сигурен начин за изпълнение на мечти.

Днес ще се сбъдват желанията от сферите на зодия Телец – пари, материален комфорт, увеличаване на притежанията, търпение, доверие, създаване на постоянство и сигурност.

При записа на желания трябва да ги формулираме, така че да не засягат живота на друг, понеже няма да се сбъднат. Нужно е също да посочите отрязъка от време, в което искате вашето желание да се изпълни.

Примерни желания са Искам да спечеля пари лесно и с радост до края на седмицата. Искам да привлека повече ситуации на материален комфорт до края на годината. Искам търпението и постоянството да навлязат във всяка сфера на моя живот до края на месеца.

Телец

Най-силни са първите 8 часа от началото на Новолунието и е препоръчително дотогава да запишете своите желания. Не забравяйте също да си представяте вашите мечти, за да сте сигурни, че те ще се реализират така, както ги искате.

Новолунието в Телец ще насочи вниманието към собствеността ни. Типично ще е да се осланяме повече на настоящето и стабилността, отколкото да търсим приключения и да рискуваме сигурността си.

Фазата на Луната този месец носи спокойствие и търпение, а хората, които се опитват да избягат от тях, ще срещат трудности. Ако искате да ви бъде по-леко, насочете вниманието си към собствените потребности като вкусна храна и нови предмети.

Земният знак ще ни донесе наслада от красиви вещи, така че спокойно можем да си позволим повече личен комфорт. Телецът удовлетворява материалните нужди и е възможно пред повечето зодии да се открие период на увеличаване на притежанията.

Рейтинг

5 6
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бойка
Бойка
18.05.2015 21:42
Написах на лист и сега ще чакам с надежда да се получи:)
18
17