Пълнолуние в Рак – какво е важно за този ден

Пълнолуние

Тази нощ в 4:25 час фазата на Пълнолуние настъпи в зодия Рак. В деня на Пълнолуние емоциите се изострят, а Луната в Рак, от друга страна, ще ни насочи към семейството и грижата за близките.

Чувствата и емоциите ни ще излязат на повърхността, а заради факта, че Пълнолунието попада във водния Рак, в емоционален план ще имаме нужда от повече близост и грижа.

Възможно при това Пълнолуние е да търсим хора, за които да се погрижим и които съответно да се погрижат за нас.

Астролозите съветват да прекараме деня в семейна обстановка, като си спомним за щастливите моменти чрез старите снимки. Енергията на деня е благоприятна за занимания с близките и промени в дома.

Щастливо Семейство

Дори тези, които упорито се опитват да крият емоциите си, през днешния ден ще изпитат нужда да ги изразяват, и то по възможно най-яркия начин.

Пълнолунието в Рак кара хората да изпитват силна потребност от сигурност и подкрепа. Тази фаза на Луната може да ни направи по-уязвими и много по-чувствителни относно действията на другите.

През периода на Пълнолуние събитията около нас стигат връхната си точка. Тогава приключват процесите, които са започнали през фазата на Новолуние. Ако по време на Новолуние започнем нещо ново, при Пълнолунието получаваме неговия резултат.

Заради Луната в Рак майчинският инстинкт при повечето жени ще е по-силен от обикновено. Луната ще подтиква към по-голяма сензитивност и търсене на сигурност в традициите на миналото.

Зодия Рак

През деня трябва да запазите по-голяно спокойствие и да се стремите към конструктивни промени. Избягвайте стресовите ситуации и не слушайте чуждите съвети.

Фокусирайте вниманието си в развиването на качества като себеуважение и самоувереност, да развиете инстинктите си за да получите повече лично удовлетворение в живота, както и да се освободите от твърде болезнената ранимост и склонността да контролирате обстоятелствата. Така болезнените ситуации от само себе си ще изчезнат от живота ви.

Интуицията и възприемчивостта ни ще са много силни и трябва да се оглеждаме за знаците на съдбата, които ще ни покажат какво ни очаква в бъдеще.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати