В кои страни ще постигнете успехи – хороскоп на кариерата

В кои страни ще постигнете успехи – хороскоп на кариерата

За да успеете в кариерата, ще ви помогнат астрологичните съвети и ще ви насочат в коя страна ще развиете капацитета си максимално.

Различните зодии могат да са успешни и имат талант в различни сфери, които пък, от своя страна, биха намерили благоприятна почва точно в определени кътчета от географската карта на света.

Вижте кариерният хороскоп на всяка зодия - къде ще се развият най-успешно различните представители на зодиака.

Овен

Кариерен хороскоп

Овенът, който е покровителстван в работата от Юпитер, има възможност за добро развитие в Португалия, Хърватска и Германия. Там ще успеете като консултант или представител на спортен тим, както и в областта на рекламата, свързана с туризма.

Телец

Телецът е закрилян в бизнеса от Сатурн и ще може да блесне във Великобритания, северната част на Чехия, а също така в Австралия и в Доминиканската република. В тези страни Телец ще се проявят като успешни мениджъри, особено в компании, свързани с козметични продукти.

Близнаци

Близнаци, закриляни в работата от Уран, ще успеят в Индия, Испания и Мексико. Силната им черта е умението им да работят с информация. Всичко, свързано с информационни технологии и аналитичен труд, ще им донесе успех.

Рак

Ракът, който е закрилян от Нептун в бизнеса, ще се развие най-добре, ако работи в Египет или Тибет. Ракът има умението да създава невероятен уют и ще пожъне успехи в работа, свързана с хотелиерство.

Лъв

Лъвът, закрилян от Марс в работата си, ще се развие най-добре в Холандия и в Кипър. Добре е в тези страни да започнете свой бизнес и да избягвате работа за големи корпорации. Организацията на тържества ще ви се удаде.

Дева

Дева е склонна да отделя голямо внимание на здравето. Благодарение на влиянието на Венера ще намерите поле за развитие на дейността си в Япония и Израел. Всичко, свързано със здраве и красота, ви се удава. Работа като консултант или собственик на салон за красота е точно за вас.

Везни

Везни, закриляни в работата от Меркурий, ще се развият добре в Италия, Норвегия и Тунис. Добре е да се насочите към журналистиката или творческите професии – там ще сте направо невероятни.

Скорпион

Скорпионът е привлечен от едрия бизнес, особено такъв в сътрудничество с големи компании. Канада и Тайланд са местата, които са подходящи за обединяване с други фирми. Ресторантьорството и търговията са подходящи за вас.

Стрелец

Стрелецът ще е подпомаган от Слънцето, което покровителства индустрията на развлеченията. Шоупрограми и работа в телевизия в Обединените арабски емирства, Швеция или Финландия ще ви донесе успех.

Козирог

Козирогът ще се реализира добре в Полша, Швейцария и Малта. Добре е да се насочите към ръководна позиция в компания, свързана с медицинско оборудване.

Водолей

Водолей има дарбата да обединява хора, свързани от общи интереси. В Белгия, Германия и Нова Зеландия ще откриете призванието си, като се заемете със сайт за запознанства.

Риби

Риби ще успеят в Турция, Унгария и Австрия. Детективската работа е точно за нас, още повече, че Рибите могат да пазят чужди тайни. Магазин или ресторант, който предлага морска храна, също е подходящ за вас.

Рейтинг

5 4
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ясна
Ясна
20.01.2014 17:37
колко глупост на едно място е изписана, направо нямам думи....
4
3
Надежда
Надежда
12.11.2013 18:14
За девата точно обратното аз не харесвам: Япония или Израел, нито пък здравето и красотата ми се отдават, нито пък съм се замисляла да стана консултант или собственик на салон за красота!
5
0
ninabarabina
ninabarabina
12.01.2013 18:40
Забавна статия,мъжа ми е овен ,а аз съм водолей ,и ни предстои местене в Германия! :D
1
0