sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Най-големите кибритлии сред зодиите

Най-големите кибритлии сред зодиите

кибритлийка

Хората различно реагират на напрежението, стреса, изнервящите ситуации в ежедневието. Свикнали сме да приемаме, че това се дължи на темперамента на човека. Оказва се, че причина може да бъде и зодията.

Доколко са импулсивни хората от една зодия и кои зодии се славят като най-големите кибритлии?

Ето една любопитна статистика по въпроса кои са най-големите кибритлии сред зодиите:

Овен

Този знак се слави с много положителни качества и всички са единодушни, че Овенът най-често е чудесен човек. Всичко това е така, но само докато някой не го изнерви. А това е твърде лесно. Импулсивният характер е една от слабостите на зодията. Понякога е достатъчна една необмислена дума и Овенът пламва като кибрит. Хубавото е, че и толкова бързо гасне.

Трудно е обаче да бъдеш около представител на този знак, когато е ядосан, защото в такива моменти е способен на доста необмислени постъпки, за които после може и горчиво да съжалява. Овенът е твърде агресивен в такива моменти и плаши често хората с по-кротък нрав.

След като гневът му премине Овенът дълго се извинява, но обикновено е трудно да се забравят изблиците му. Затова представителите на знак Овен трябва да работят по-внимателно над поведението си.

Скорпион

кибритлии сред зодиите

Скорпионите са първенци сред агресорите в зодиака. Не трябва веднага всички Скорпиони да се причисляват към опасните личности, понякога сред тях има достойни, уравновесени и внимателни хора, семейно ориентирани работохолици, които заслужават уважението на околните.

Скорпионът обаче най-често не е това, което изглежда, погледнат повърхностно. Зад спокойното лустро се крие оголен нерв, който е като бомба със закъснител. Щом избухне веднъж, плановете му за отмъщение са направо пъклени. За тези, които случайно са наоколо, е най-добре да скрият, докато гневът му премине. Трябва обаче всеки да е наясно, че ако разпали гнева на Скорпиона, той няма да забрави и ще намери начин за отмъщение.

Рак

Присъствието на зодия Рак в този списък изглежда съвсем неочаквано. Обикновено за Раците се мисли като за общителни и неконфликтни личности.

Ракът не е склонен да влиза в конфликтни ситуации, той предпочита да създава друго впечатление за себе си. Проблемът идва оттам, че това е един дълбоко емоционален човек и всякакви емоционални проблеми могат да предизвикат срив у него. Освен това често преувеличава проблема. Затова с този знак трябва да се общува с много внимание и голяма доза предпазливост.

Зли хора в живота няма, в зодиака съответно също. Има обаче по-темпераменти и избухливи, затова трябва да се подхожда винаги с внимание и да се уважават чувствата на другите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest