sanovnik.bg»Статии»Астрология»Китайски Хороскоп»Каква е жената от зодия Вол?

Каква е жената от зодия Вол?

Каква е жената от зодия Вол

Упорити и методични са всички представители на зодия Вол, не само мъжете, но и жените. Какво е удачно да се прави, ако жената в дома е от тази зодия?

Най-напред трябва да е ясно, че зад външността на домакинята, независимо дали е впечатляваща, или съвсем безлична, се крие властна и оригинално мислеща личност. Тя е истински пазител на традициите, държи на доброто възпитание и с желязна дисциплина налага своето мнение над околните.

Може да очаквате, че жената от зодия Вол ще въведе ред и всеки трябва да го спазва, защото иначе ще си има неприятности.

Според жената Вол нещата трябва да правят правилно, а правилно е така, както тя го разбира и го прави.

Тя не е безсърдечен диктатор в дома, много рядко дава воля на гнева си, но той е направо като огън и се помни дълго от околните.

Жената от този знак обича искрено близките си и е загрижена за тяхното здраве и благополучие. Тя работи много и упорито, за да бъде нейното семейство добре.

Освен това женската част от зодия Вол е страхотна домакиня. Тя е спестовна и върти виртуозно домакинството. Като майка е много обичаща и жертвоготовна, като съпруга е много предана и вярна на мъжа до нея.

Като родител тези дами са перфектни - възпитават децата си с разбиране и любов, без да им спестяват истините за живота. Добра и любвеобилна майка ще има всеки, който е роден от жена, подвластна на зодия Вол.

Като приятел и близък човек дамите с толкова последователно и твърдо изграден характер са страхотен приятел и съюзник, който винаги остава на страната на този, който е избрала и защитава интересите му. На такава дама спокойно може да се доверят всички тайни, тя ще ги пази като свои.

Кийтайски хороскоп: жена Вол

Според китайския хороскоп жената от зодия Вол със сигурност ще изненада много хора, които я наблюдават отстрани. Тя изглежда тиха, мълчалива, методична, но знае какво иска от живота и никой не може да я отклони от избрания път, заради което печели искреното уважение на околните.

В западната астрология на зодия Вол отговаря зодиакалният знак на Козирога - изключително предприемчив и разсъдлив знак, който планира внимателно своите ходове.

Невероятната Маргарет Тачър и ослепителната Мерилин Монро са сред необикновените дами, родени под този зодиакален знак.

Разберете още за зодиите от китайския хороскоп и годината на Металния вол!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати