sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Астрологични съвети за всяка зодия

Астрологични съвети за всяка зодия

Астрологични съвети за всяка зодия

Способността да разбираш важни и второстепенни неща е много голям талант. За това ще ви помогнат най-добрите съвети за всяка зодия, съставени от професионални астролози. Ако в живота ви е настъпил ступор и не можете да разберете какво правите погрешно, възползвайте се от тях и погледнете на познатите неща с други очи. Понякога дори една фраза е достатъчна, за да промени животът ни и да ни даде тласък да продължим напред.

Овен

Приемете това, което е, пуснете това, което е било, и се надявайте на това, което ще бъде!

Обичате да командвате и не давате юздите на грешните ръце. Научете се да се отпускате и да вървите по течението, защото не всичко в живота може да бъде контролирано. Не се придържайте към миналото, то вече не може да бъде променено.

Телец

Нищо полезно не идва лесно!

Основният ви проблем е мързелът. Обичате да го оправдавате с това, че просто нямате вдъхновение или липса на мотивация. Можете да бъдете много трудолюбиви, когато най-накрая се захванете за работа. Но трябва тласък.

Близнаци

Ако е грешно, не го правете, ако не е истина, не го казвайте!

Вие сте общителни и се радвате да откривате прилики и общи теми с другите. Но понякога желанието ви да се харесате на всички ви прави двулични в очите на хората.

Рак

Съвет за зодия Рак

Не позволявайте емоциите да вземат връх над разума!

Вие сте добре запознати със собствените си чувства и често действате ирационално и импулсивно. И въпреки че трябва да слушате интуицията си от време на време, не позволявайте на страховете и притесненията ви да ви безпокоят. Никога не позволявайте на емоциите ви да завладеят съзнанието ви.

Лъв

Светът не се върти около вас.

Понякога сте толкова егоцентрични, че просто игнорирате чувствата на другите хора. Да, грижите се за близките и приятелите си, но понякога сте твърде повърхностни и не забелязвате очевидните неща. Опитайте се да покажете искрено внимание и интерес към хората, защото светът не се върти около вас!

Дева

Не можете да надскочите себе си!

Вие сте талантливи и независимо дали го признавате, или не - сте перфекционисти. Но в живота няма нищо и никой перфектен, така че вечният стремеж към идеала ви прави вечно недоволен критик. Научете се просто да бъдете доволни от това, което имате.

Везни

Следвайте зова на сърцето си, но се вслушайте и в зова на разума!

Вземането на решения не е вашата сила. Привличат ви много различни неща. Склонни сте да претегляте дълго време плюсовете и минусите, колебаете се и сте нерешителни.

Скорпион

Съвет за зодия Скорпион

Сразете враговете си с усмивка!

Хората смятат, че сте твърде отмъстителни. Това има много негативен ефект върху отношенията ви с другите. Гневът не украсява никого и вашата непримиримост може да ви коства успеха. Какво ще кажете за драстична промяна на тактиката на играта и да послушате този ценен астрологичен съвет: сразявайте враговете с усмивката.

Стрелец

Никой не знае всички отговори!

Можете да се отдръпнете и да отблъснете хората. Винаги е по-лесно да изглеждате студен към всички. Добре е, че дълбоко в себе си разбирате какви хора можете да пуснете в своя свят. Също така осъзнавате, че има още много да научите. Затова повтаряйте си от време на време: никой не знае всички отговори. Вслушайте се в мнението на другите.

Козирог

Притесненията ви няма да променят нищо!

Прекалено се притеснявате за всичко. Няма какво друго да кажем тук. Не приемайте нещата толкова навътре.

Водолей

Отворете сърцето си за щастието, пуснете светлината в душата си!

Вие сте инат и обичате да показвате интелигентността си. Вие се смятате за по-добър от другите, по-умен и по-мъдър. И ако някой не признае, той просто не е достатъчно умен, за да оцени вашия потенциал. Не бъдете толкова арогантни. Ако мнението на някого не съвпада с вашето, това не означава, че някой от вас греши.

Риби

Понякога просто трябва да игнорирате проблема!

Вие приемате всичко много лично. Дори добродушните вицове от приятели могат да помрачат настроението ви за дълго време. Обичате да се самонавивате, опитвайки се да откриете причината за проблема, дори когато проблемът не съществува. Безполезно е.

Вслушайте се в тези съвети за зодиите и те със сигурност ще ви помогнат да останете на правилния път в живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати