Някои зодии с лекота ще решават проблемите си през февруари

успешно разрешаване на проблемите

Февруари се очертава да бъде много успешен, особено за някои зодии. Слънцето и Марс обещават справяне с трудни ситуации. Ще се засили вътрешната и физическата сила, хората ще се радват на повече увереност.

През февруари изобщо не се очертават напрегнати ситуации.

Шест зодии ще имат успех дори и в рисковани ситуации. Това са Овен, Телец, Лъв, Водолей, Козирог, Риби. Не са изключени и супер странни авантюри, например, да преодолеят бюрократичните препятствия, за да стигнат до шефа на огромна фирма и да успеят да го убедят да ги наеме.

Други представители на тези успешни зодии може да заложат последните си пари в казино и да спечелят. Периодът е подходящ за поемане на рискове, например стартиране на нов бизнес. Не са изключени печалби от тотото.

Слънцето ще е във Водолей през първата половина на месеца. Представителите на този знак да не се надяват на победи и радости. Възможно е през този период Водолеите да се чувстват самотни. Това не е непременно лошо.

Представителите на този знак имат чудесната възможност да се вгледат в себе си и да разберат от какво все нуждаят. Все пак в природата на Водолея е да бъде заобиколен от хора, независимо дали на купони, по работа или на обществени събития.

През първата половина на февруари Марс е в Стрелец. Това означава, че представителите на този знак ще постигат успехи с лекота. Марс в Огнената стихия се чувства добре, следователно Стрелците ще имат сполуки. Всичко ще се случва бързо, ще има много работа и много новини.

успешна зодия

Активността на представителите на зодия Стрелец обаче може да не е съсредоточена, защото Марс няма аспекти с други планети. Възможно е Стрелците да са разсеяни и нефокусирани, трудно да намерят важен въпрос, към който да насочат вниманието си. Някои Стрелци ще живеят на максимум – ще спортуват, ще работят много, но дума не може да става за големи победи. За да има успех, Стрелецът трябва ясно да определи целите си.

От средата на месеца до около 20-то число започва бисекстилът. Тогава ще има един ден, който ще донесе победа на всеки, който я иска.

На 18 февруари Луната и Марс ще са в Козирог. Но Луната започва да намалява. Това означава, че не си заслужава да започвате нещо ново. За по-работливите периодът ще е успешен – ще разрешите проблемите и ще завършите започнатите задачи бързо.

На 18 февруари най-големи шансове за победи имат представителите на зодиите Рак и Козирог. При тях обаче съществува риск от неприятни скандали. Има опасност представителите на тези зодии да са лесно избухливи, затова трябва да се опитат да се контролират.

В случай, че не сте зодия Рак или Козирог, по време на Пълнолунието на 9 февруари, използвайте енергията.

Има възможност вашият бизнес да получи допълнителен тласък в развитието си. Но от вас зависи колко сте смели и колко творчески сте настроени. Трябва да умеете да привличате вниманието към себе си и да убедите хората да ви следват.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати