Коя е перфектната ви интимна половинка според зодията?

интимна половинка според зодията

Всеки от нас търси идеалната си половинка, която да го направи щастлив и с която да изживее дните си. Естествено, намирането на перфектния партньор понякога отнема време и зависи от много фактори. Нека ние ви помогнем поне малко, като ви дадем някои насоки за идеален партньор според зодиакалния знак.

Овен (21 март - 19 април)

Овенът е един от най-сигурните в себе си знаци. Те знаят какво искат и как да го постигнат. Обикновено те преследват и не обичат да бъдат преследвани. Разчитат на искреност в отношенията. Страстни натури са. Предпочитат партньорът им да е също толкова сигурен в себе си, интелигентен и искрен. Ще се чувстват добре във връзка с човек, който също като тях обича простичките неща и с него може лесно да се говори на всякакви теми. От зодиака, подходящи за Овена са Девите, Близнаци, Лъв, Стелец, Скорпион и Водолей.

Телец (20 април - 20 май)

Телецът обича хубавата храна и да е заобиколен от красиви вещи. Но също така си пада по чувствените удоволствия. Може да предизвикате всяко едно от сетивата му - с вкусна вечеря, ароматни свещи, секси музика и копринена нощница. Всяко едно от тези неща ще ви помогне да съблазните Телеца. Бъдете внимателни. Телците са изключително внимателни при подбора на партньор и изброеното по-горе далеч няма да ви е достатъчно. Те търсят човек, на когото могат да разчитат, който да ги обича безпрекословно и да е много лоялен. Те са привлечени от хора, които имат силен и решителен характер. Най-подходящи за тях са Скорпионът, Ракът, Девата, Рибите и Козирогът.

Близнаци (21 май - 21 юни)

интимна половинка

Близнаците са изключително открити и отворени към нови преживявания. Нямат проблеми и притеснения нито в комуникацията, нито в секса. Най-много се наслаждават на флирта и са доста разкрепостени. От тях може да очаквате секс на нестандартни места. Най-важни за тях са комуникацията и забавлението. Това, което търсят в партньора си е откритост. Не обичат да ги притискат или обсебват, а още по-малко харесват излишната драма. Ако искате да имате връзка с Близнаци и тя да е успешна, научете се да им оставяте пространство да дишат и да се забавляват и бъдете открити в отношението си към тях. И най-важното, забравете за ревността. Те обичат флирта и общуват посредством него. Не влагат нищо лично. Най-подходящи са Стрелецът, Везните, Лъвът, Овенът, Близнаците и Водолеят.

Рак (22 юни - 22 юли)

Чувствителният Рак е много внимателен към хората, които допуска в живота си. Във връзките си са изключително нежни и отдадени на партньора си и дават всичко от себе си, за да демонстрират любовта си. Същото очакват и от партньора. Харесват независимостта и изискват всеки да може да се справя със задълженията си сам. За тях връзките трябва да бъдат колкото се може по-прости и без конфликтни ситуации. Трудно е да се сближите с тях, но когато това се случи, ще имате приятел/партньор за цял живот. Най-подходящи за тях са Козирозите, Телците, Лъвът и Рибите.

Лъв (23 юли - 22 август)

Можете да разчитате на Лъва, че ще ви каже всичко в прав текст. Те са изпълнени с енергия и са винаги отворени към нови преживявания. Рационални са и гледат на живота реалистично. В същото време обичат да са център на внимание и очакват да получават комплименти. От партньора си очакват подобно отношение и искреност. Харесват разкрепостената в хората. Ако ги излъжете или измамите по някакъв начин, очаквайте да се срещнете лице в лице с един разярен лъв. Бъдете внимателни. В тази връзка не понасят и ласкателствата. Искреният комплимент е нещо друго. Перфектният партньор за Лъва е Водолеят. Подходящи са също така Скорпионът, Девата, Овенът, Стрелецът и Лъвът.

Дева (23 август - 22 септември)

Девите имат интересен характер. Те са изключително затворени и е много трудно да ги разгадаеш, докато сами не решат да ти се разкрият. За да се случи това, трябва да се почувстват сигурни в човека насреща. Ето защо процесът по спечелването на една Дева може да отнеме по-дълго време. Веднъж направено, обаче, ще получите вярност и дълбока любов. Важно условие е перфектният партньор да е изключително търпелив и човек, на когото може да се разчита. Девите са скромни и очакват същото и от човека до тях. Най-подходящ партньор намират в Рибите. Други зодии, с които са съвместими са Телецът, Везните, Козирогът и Ракът.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Коя е перфектната ви интимна половинка според зодията?

Една от най-социалните и комуникативни зодии, те обичат да са обградени от хора. Бъбриви са и си падат по простичките отношения без излишна драма. Амбициозни са, но в същото време обичат да протакат нещата. Ето защо се нуждаят от партньор, който да ги бута напред, за да постигнат целите си и да успеят в живота. Везните се нуждаят от стабилност и емоционалност. Човекът до тях трябва да е способен да показва чувствата си. Обичат да ги обграждат с внимание. Перфектен партньор за Везните може да бъде Овенът. Подходящи са също така Близнаците, Лъвът, Водолеят и Стрелецът.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите обичат независимостта и са изключително открити. Понякога не мислят за последствията от своите действия или думи и могат да си навлекат неприятности. Влагат страст във всичко, което правят, включително и в любовта. Трудно е да спечелите доверието и любовта им, но веднъж направено, ще се радвате на верността им. Те търсят хора, които имат същия богат вътрешен емоционален живот като тях. Естествено, с вас трябва да се общува лесно иначе няма да ви обърнат внимание. Идеалният партньор е този, който ги предпазва от собствената им импулсивност. Въоръжете се с търпение и ще изживеете най-голямото приключение в живота си. Идеални за тях са хората от зодия Телец, Лъв, Дева, Рак и Риби.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Енергични, приповдигнати и с изключително оптимистични възгледи за живота, Стрелците обожават новите преживявания и приключенията. Много независими са и изискват същото и от партньора си. Въпреки това обаче, веднъж влюбени, те ще направят всичко за партньора си. Тъй като обичат новостите, с тях можете да изпробвате доста неща в леглото. Очаквайте всичко друго, но не и скука на този фронт. Предпочитат човека до тях да е емоционален и да ги подкрепя, когато се чувстват зле. Добре се комбинират с Близнаци, Лъв, Овен, Дева и Водолей.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите са отдадени на работата си и изключително трудолюбиви. Те се интересуват от положението си в обществото и затова за тях е важно и това на партньора им. Много са резервирани и гледат на живота много сериозно. В същото време са независими и може да се оженят/омъжат доста късно. За тях е важно партньорът им да ги окуражава и да вярва в това, в което те вярват. Нуждаят се и от забавление, т.е. от човек, който да ги кара да се смеят и да гледат по-леко на живота. Това ще донесе нужния в живота им баланс. Ракът е изключително подходящ за техен партньор, но успешна връзка биха могли да имат и с Телец, Риби, Скорпион и Дева.

Водолей (20 януари - 19 февруари)

Зодията ви определя перфектния партньор

Обичат новите преживявания, креативността и забавлението. Нуждаят се от независимост и от нови и вълнуващи преживявания. Едни от интелектуалците в зодиака, те имат нужда от умствена стимулация много по-често от други зодии. Във връзките си обичат откритостта и непрекъснатата комуникация. Партньорът, който ще изберат, трябва да бъде също толкова енергичен и да отдава на чувствата си също такова значение. Ако искате да покорите Водолей, трябва да сте страстен и чувствен, но също така комуникативни и грижовни. Идеалната зодия за тях е Лъвът, но също толкова успешни връзки могат да имат с Близнаците, Девата, Овенът и Стрелеца.

Риби (20 февруари - 20 март)

Рибите обмислят всяка своя стъпка и затова имат един от най-добрите подходи към живота. Те са харизматични и оптимисти. Изразяват се открито и ценят същото в хората около тях. Обичат да са заобиколени с хора, които споделят техните интереси и рядко се интересуват какво казват другите за тях. Изключително романтични и любвеобилни са и лесно привличат към себе си. От партньора си изискват подобно отношение и поглед върху живота. Искат отдаденост и вярност и настояват за романтика. Според тях така се поддържа искрата на любовта във връзката. Девата е идеален партньор за Рибите. Подходящи са също така Скорпионът, Ракът, Телецът, Козирогът и Везните.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати