sanovnik.bg»Статии»Астрология»Съвместимост на зодиите»Двойки зодии, които хич не си пасват в кревата

Двойки зодии, които хич не си пасват в кревата

Petra VasilevaPetra Vasileva
Новак
147
Проблеми в двойката

Сексът е силата, която кара света да се върти и никой не може да опровергае тази максима. Всеки от 12-те знака в Зодиака има уникален начин, по който изразява своята сексуалност. Някои от тях си съвпадат в креватните забавления както масло с мед. Други обаче само ще си загубят времето, ако решат да се заиграват. Просто защото нямат никакви допирни точки. Да погледнем през сексуалния барометър на Зодиака, за да видим кои двойки зодии не си пасват.

Близнаци и Козирог

Има огромна пропаст между качеството и количеството секс, от които тези два знака имат необходимост. Близнаците са бързи, дейни и много адаптивни. За разлика от Козирозите, които са твърде премерени и бавни във флиртовете. Те изобщо няма да отговорят подобаващо на детинското и фриволно поведение на Близнака и никога не биха се впуснали в неговите бурни палави фантазии, чийто край не може да бъде прогнозиран.

Така че опитите да си допаднат на сексуално ниво са обречени на провал. Близнаците винаги ще смятат, че партньора им Козирог е твърде тесногръд и се тревожи прекалено много за сигурността си. Ако един Близнак подходи с разбиране и внимание към детайлите, които са важни за Козирозите, те може да се изненадат колко ще получат в замяна. Но, познавайки техния игрив и нетърпелив нрав, те едва ли са склонни на подобна жертва. Близнаците са контролиращи, а подобно поведение кара Козирозите да стоят далеч от физическа интимност. Те имат нужда някой да им помогне да се отворят сексуално, но Близнаците никога не биха проявили подобно търпение.

Водолей и Дева

Двойка

Девите са калкулирани и премерени, влагащи прецизност във всяко нещо, което правят. Противно на тях Водолеите не познават граници и са крайно неконвенционални. Истината е, че представителите на тези два знака си съвпадат много на интелектуално ниво, но когато нещата опрат до леглото – тогава лъсват големите им различия. Първоначално Водолеят може да бъде привлечен сексуално, но хармонията ще бъде пресечена от твърде голямата критичност на Девата.

До толкова, че първите тотално ще загубят всякакво желание за по-нататъшна интимност. Девите са крайно аналитични, търсят винаги логиката в нещата и това влияе на сексуалния им живот. Това ще постави много въпросителни пред Водолея, какво трябва да направи, за да ги стимулира и задоволи. И ще превърне играта по-скоро в стрес, отколкото в приятно прекарване. Освен това Девите имат обсесия към чистотата, а също така са склонни към паранои. Това няма да се понрави на водните знаци, които обичат да живеят на момента и изобщо няма да чакат някоя Дева така да настрои хигиената наоколо, че да отговаря на високите им норми. И тук се наблюдава лоша сексуална съвместимост.

Риби и Везни

Лоша съвместимост

Ако сте Риби и насочите сексуалния си апетит към Везни, или пък обратното – чака ви абсолютна любовна катастрофа. Най-малкото защото двете зодии имат тотално различно възприятие за нещата от живота. Везните са социални хора, а това е много дразнещо за Рибите. Мъжете от тази зодия не обичат да играят доминираща роля във връзките си, а жената Риба търси точно това. Представителите на водния знак имат идеалистична представа за любовта, която пренасят във всяка връзка, дори когато нещата опират просто до секс. Затова и съвместимостта между зодиите е лоша.

Те са изтъкани от романтика. В началото може и да изглежда, че Везните са готови да ви дадат подобна сигурност, но скоро ще разберете, че готовността да задоволят душевните ви потребности е само поза, която те използват като инструмент във флиртовете си. Веднъж разбрали, че не се поддавате на техния социален флирт, Везните ще загубят интерес. Тогава Рибите ще предпочетат сигурността и уюта на собствения си дом, докато палавите Везни ще търсят успокоение в нечий чужди прегръдки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати