Планетата-покровител на твоята зодия! Как тя определя съдбата ти?

Планетата-покровител на твоята зодия! Как тя определя съдбата ти?

Науката астрология се основава на звездите и планетите, чието местоположение се смята от изключителна важност за определяне на характерните черти на зодиакалните знаци, но и за „разчитане“ на определени събития и закономерности.

Нека видим коя е вашата планета закрилник и какво говори тя за вашата съдба.

ОВЕН – МАРС

Богът на войната управлява този наистина войнствен знак. Ето защо и Овните са толкова целеустремени, имат такъв хъс към живота и към нещата, които им се случват. Те са смели, обичат състезанията, енергични са и преследват целта си докрай. Благодарение на Червената планета вие със сигурност ще стигнете там, накъдето сте тръгнали.

ТЕЛЕЦ – ВЕНЕРА

Планетата-покровител на твоята зодия! Как тя определя съдбата ти?

Практичността е част от природата на Телеца, но в същото време няма по-голяма любител на хубавата храна, хубавото вино и хубавия живот. Венера е причината да обичате всичко хубаво и красиво в този живот. Наслаждавате се на лукса и определено го заслужавате.

БЛИЗНАЦИ – МЕРКУРИЙ

Подвижност, интелект, комуникация – три думи, характерни както за бога Меркурий, така и за един от най-ярките представители на зодиакалните съзвездия – Близнаците. Няма тема, по която те да не могат да говорят или да не знаят какво да кажат. Невероятно интелигентни, с богата обща култура и бърз ум, който сече като бръснач, вие непрестанно се стремите да удовлетворите напиращото във вас любопитство и не можете да стоите на едно място.

РАК – ЛУНА

Ракът е изключително романтичен и мек по душа, нищо че показва твърдата си обвивка на света. Основната движеща сила на тази зодия са чувствата заради чувствителната Луна, която ги управлява. Обикновено поставяте нуждите на другите пред своите, което може да ви нарани.

ЛЪВ – СЛЪНЦЕ

Също като слънцето, което се намира в центъра на Слънчевата система, така и вие обичате да сте в центъра на събитията, в центъра на вниманието. Със Слънцето обаче трябва да се внимава, защото може да се опарите. Когато зодия Лъв е раздразнен, с него трябва да се внимава.

ДЕВА – МЕРКУРИЙ

Зодия Дева има Меркурий за планета покровител

Ах, този Меркурий, подвижен и непрестанно търсещ нова и нова информация! Също като него и вие разполагате с много информация и знаете как да я използвате. Девите са интелигентни, способни да правят връзки и да анализират ситуации и хора изключително бързо благодарение на планетата си покровител.

ВЕЗНИ – ВЕНЕРА

Планетата на красотата и любовта управлява живота ви и ви кара да бъдете романтични и привлечени от всичко красиво. Благодарение на планетата покровител вие сте способни да поддържате дълготрайни и стабилни отношения с партньора си, знаете как да правите хората щастливи и да накарате нещата да се случват по правилния начин във вашите отношения.

СКОРПИОН – ПЛУТОН

Непрестанно се самоусъвършенствате, за да станете по-добра версия на самия себе си. Това е едно от нещата, които ви правят толкова уникални и затова трябва да благодарите на Плутон. Планетата на трансформациите ви кара непрестанно да се развивате, но и ви превръща в страстната и непоколебима натура, която сте.

СТРЕЛЕЦ – ЮПИТЕР

Планетата на възможностите ви е надарила с късмет и щастие, които ви съпровождат през целия живот. Вие сте невероятни оптимисти и не се страхувате да опитвате нови неща. Вие сте авантюристите на зодиака именно благодарение на планетата ви покровител Юпитер.

КОЗИРОГ – САТУРН

Ограниченията и контролът, така характерни за зодия Козирог, идват именно от планетата Сатурн. Вие сте сериозни и работоспособни, като понякога може да стигнете и до работохолизъм. Само така обаче може да постигнете хилядите цели, които сте си поставили. Планетата обаче ви помага в тази нелека задача и обикновено получавате обратно това, което сте посели.

ВОДОЛЕЙ – УРАН

Планетата-покровител на твоята зодия! Как тя определя съдбата ти?

Планетата на промените е съвсем логично да бъде планетата, която управлява този независим зодиакален знак. Най-ексцентричният сред зодиакалните знаци, вие сте невероятно креативни и твърде мъдри за времето и мястото, на което сте. Зодия Водолей са родени някои велики дела.

РИБИ – НЕПТУН

С тази планета за покровител нищо чудно, че често живеете в свой си въображаем свят. Често мечтаете и си представяте невероятни приключения. В същото време обаче, отново благодарение на Нептун, имате силно развита интуиция, състрадателни сте и не приемате ограниченията на обществото, в което сет се родили.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати