Топ 3 на най-обидчивите зодии

обидена жена

Нормално е човек да се обижда понякога, било то от думи или постъпки на отсрещната страна. Направени умишлено или не, те могат да ви наранят и обидят дълбоко. Все пак, има хора, които се засягат от малки неща, за които хабят излишни нерви.

Бихме ги посъветвали да не го правят, да ги подминават, да не се засягат и да не обръщат внимание. Те са прави за себе си, но единственото, което ще направят е да навредят на собственото си здраве.

Ето кои зодии са с най-чувствителни сърца, които се обиждат твърде лесно. Това е топ 3 на най-обидчивите зодии:

Дева – чуждото мнение за тях не съществува. Прекалено са взискателни и критични както към себе си, така и към околните. Често думите, които чуват, им се струват като остриета, макар никой да не иска да ги обижда нарочно. По тази причина се засягат и се сърдят неоснователно.

Проявяват предразсъдъци спрямо хората и гледат скептично на новите запознанства, поне в началото. Нещо отвътре все им подсказва, че човекът отсреща иска да им навреди, а това не е така. Трябва да се научат да се отпускат и да дават шанс на хората около себе си и на себе си - стига с този перфекционизъм, той не съществува!

обидчиви зодии

Рак – те са страшно чувствителни и точно заради това не се знае в кой момент ще кажете или направите нещо, с което да обидите тази зодия. Освен това, тънкият момент при тях е, че понякога възприемат казаното от вас добре, но след няколко часа им си внушават, че не сте го казали с добри намерения и се засягат. Постоянно търсят смисъл на всичко, анализират, смятат, мислят. Трябва да спрат да се вглъбяват толкова в нещата, защото това им коства много нерви.

Риби – те също имат крехко същество, което лесно може да бъде ранено от нечии думи или действия. Често са с ниско самочувствие и мислят, че другите им се подиграват. Всеки има недостатъци, но Рибите мислят, че хората гледат точно в техните.

Приемат всяка дума лично и могат да се обидят от най-голямата дреболия. Не са достатъчно уверени в себе си и мислят, че се нуждаят от одобрение на другите. Трябва да се научат да си бъдат самодостатъчни и да вярват във възможностите си. Рибите са от най-обидчивите зодии.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати