sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»20 отличителни черти на зодия Рак

20 отличителни черти на зодия Рак

ХрисиХриси
Новак
11439
зодия рак

Раците са олицетворение на три неща: интелект, креативност, емоционалност. Прекрасни събеседници, които по-често развеселяват другите, отколкото самите себе си.

Чувствителни до мозъка на костите си и с голям инат, те знаят, че могат да постигнат всичко..., но по трудния път. Е, добре, че Земята е кръгла, за да стигат до него, вървейки назад. Какво още не знаете за представителите на зодия Рак? В следващите редове вижте отличителните черти на зодия Рак.

1. Имат силна интуиция – която обикновено не ги подлъгва. За тях хората са като отворена книга и бързо могат да преценят, който заслужава вниманието им и кой не.

2. Пламенни са – правят всичко със страст...включително и любов. За тях удоволствието на половинката е дори по-важното от тяхното собствено.

3. Емоционални до болка – и това, често ги кара да страдат. Изживяват всичко, често се обиждат поради този факт и не могат да скрият това, което изпитват, без значение какво е.

4. Щедри са – биха ви помогнали винаги, стига да могат. Освен морални, често подкрепят и материално.

5. Трудно излизат от черупката си – и допускат хората до себе си. Страхуват се да не бъдат наранени, така че ако се разкрият пред вас, значи наистина сте специални.

6. Най-семейната зодия – Ракът обича дома, уюта, семейното огнище. Той се чувства зле, когато е сам и няма за кого да се грижи.

7. Спокойни са – докато не ги предизвикаш. Търпението им е голямо, понякога учудващо дори самите тях, но когато чашата им прелее, мога да са доста отмъстителни.

8. Често сменят настроението си – и това е следствие от прекалената им емоционалност. В един момент може да се смеят, в другия да плачат, а докато сълзите им текат, да полудеят от гняв. Непредсказуеми са.

9. Близките им са най-важни за тях – Раците поставят на първо място своето семейство и приятели. Те са винаги там за тях по всеки възможен начин.

зодия рак и характерчни черти

10. Сантиментални са – даже прекалено. Дори миналото да ги остави, те не го пускат лесно. Спомените често ги връхлитат.

11. Обичат сериозните връзки – не кратките флиртове. Просто не са способни на такива.

12. Домошари са – обичат да им е уютно и се чувстват най-добре вкъщи.

13. Ако нещо не им харесва, го показват – ще замълчат, ще се държат дръпнато или ще ви игнорират по всякакъв начин.

14. Не обичат интригите – странят от тях и от такъв тип хора. Мразят егоистите, клюкарите и лъжците.

15. Срамежливи си – обикновено, представителите на зодия Рак са по-затворени и се отпускат по-трудно пред хора, които не познават.

16. Имат добра памет – лесно възприемат и запомнят информация. Не губят време, действат бързо по даден въпрос.

17. По-силни са отколкото мислят – дори съдбата да ги постави пред куп изпитания, тези на пръв поглед чувствителни и крехки души намират сили да й устоят.

18. Ще усетите гнева им, ако опитате да навредите на любимите им хора – или на самия него. Действат само, когато са провокирани, но доста качествено.

19. Самодостатъчни са си – обикновено представителите на зодия Рак се справят с живота сами във всеки един аспект.

20. Трудолюбиви са – често работохолици. Работят здраво, за да постигнат това, което искат. Това е една от най-характерните черти на зодия Рак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest